Menu

Book et gratis besøg af gardinbussen!

  • Spar op til 30% på Gardin løsninger.
  • Gratis Besøg og Opmåling
  • Professionel rådgivning af erfarne montører.

Up down gardiner

Up and down gardiner er den avancerede udgave af de almindelige plisségardiner, som vi nok alle kender. Den helt store forskel er, at et up and down gardin kan placeres præcis, hvor du ønsker det i vinduet. Det betyder altså, at når du ingen afskærmning ønsker, kan du skubbe gardinet helt op i toppen af vinduet. Her fylder det meget lidt og spærrer altså ikke ret meget for udsynet. Hvis du har brug for fuld afskærmning, trækker du naturligvis bare up and down gardinet helt ned. De to muligheder er der ikke så meget nyt i. Det virkelig smarte kommer, når du kun har brug for lidt afskærmning. Så kan du trække eller skubbe gardinet, så det kun fylder midten af vinduet. Det er rigtig godt, hvis solen lige kan nå at give genskin i en computer eller tv skærm. Så lukker du af, hvor solen generer uden at lukke alt lys ude.

Bestil gratis besøg af gardinbussen

Utallige designs i up/down gardiner

Der er naturligvis stadig mange design muligheder, når det gælder up and down gardiner. Det er vigtigt at finde noget, der falder i din smag og som samtidig passer til stilen i dit hjem. Lad dig gerne inspirere af de mange flotte farver og du vælger naturligvis, om du ønsker gardiner, der passer sammen med farvevalget af det øvrige interiør eller om du ønsker, at farverne på dine nye gardiner kommer til at stå i kontrast til de andre farver i hjemmet. Dog skal du være opmærksom på, hvilken funktion dine up and down gardiner skal have. Det er nemlig ikke helt ligegyldigt, om du vælger lyse eller mørke farver. De mørke farver skærmer lidt mere for solen i forhold til de meget lyse farver. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, står vi altid klar med gode råd og vejledning. Det er vigtigt for os, at du får de helt rigtige gardiner, som du kan blive glad for i mange år.

Lige som med andre gardintyper fås up and down gardiner også som mørklægningsgardiner. Dette er meget anvendt i soveværelser og på børneværelser. Det kan være svært for både børn og voksne at falde i søvn, når det er lyst udenfor. Dette er selvfølgelig mest udpræget, når vi har de lange lyse sommeraftener men det kan også være et problem, hvis børnene skal sove til middag resten af året. Her kan du med stor fordel vælge up and down med mørklægning for at give en mere rolig søvn.

Bestil gratis besøg af gardinbussen

Nem betjening

Med de smarte up and down gardiner slipper du helt for snore, der hænger og frister de små poder eller frække husdyr. Du skubber og trækker blot i gardinet, når du vil have det flyttet i den ene eller den anden retning. Det er altså enkelt at betjene og det er meget fleksibelt i forhold til, hvor meget gardinet skal skærme for solen og nysgerrige blikke. Du får naturligvis dine nye gardiner skræddersyet, så de passer nøjagtigt der, hvor de skal hænge. Monteringen står vi selvfølgelig også for, så du kan bare læne dig tilbage og nyde resultatet af dine nye up and down gardiner.