Menu

Book et gratis besøg af gardinbussen!

  • Spar op til 30% på Gardin løsninger.
  • Gratis Besøg og Opmåling
  • Professionel rådgivning af erfarne montører.

Up and down plissegardiner

Et up and down plisségardin er let og elegant i sit udtryk, og så er det super enkelt at håndtere. Selv om det fremstår let og luftigt, så kan det sagtens fungere som en effektiv afskærmning imod lys. Og så er det altså bare helt genialt, at de kan trækkes både op og ned.

Der findes forskellige typer af plisségardiner, og der findes forskellige systemer til at betjene det med og dermed er det meget fleksibelt gardin. Vi kan hjælpe med de mange forskellige løsninger og vejlede og hjælpe dig i mål med de helt rigtige til dit hjem.

Bestil gratis besøg af gardinbussen

Forskellige betjeningssystemer

Der kan være forskellige praktiske måder at betjene det meget fleksible gardin på.

Du kan vælge imellem følgende løsninger:

  • Kæde- eller snoretræk
  • SmartCord
  • Cordless
  • PowerView

Med et kæde- eller snoretræk trækker du simpelthen manuelt gardinet op eller ned ved hjælp af enten en snor eller en tynd kæde.

Med Cordless trækker du også manuelt, men her er det et lille håndtag på selve gardinets under- og overkant, der skal trækkes eller skubbes i. Her er det muligt at trække gardinet op nede fra vindueskarmen eller ned fra oven. Eller begge dele på én gang. Du kan således selv regulere, hvor stor en del af vinduet, der skal blotlægges.

SmartCord fungerer lige som Cordless, her bruges blot snoretræk til at regulere gardinets dækning med. Ligesom et snoretræk på et rullegardin – blot med den ekstra mulighed, at et plisségardin også kan trækkes ned oppefra. Og snorene forbliver lige lange.

Med PowerView kan du regulere gardinet med din smartphone, din tablet eller en fjernbetjening. Det er virkelig smart. Desuden kan du også via din enhed programmere gardinet til at køre op og ned på bestemte tidspunkter. Det kan også lade sig gøre, når du ikke er hjemme. Det er smart på denne måde at kunne skærme for solen i forhold til potteplanter og generelt sænke temperaturen i rummet, og det er også en smart måde at simulere på, at der er nogen hjemme.

Et omfattende sortiment

Der findes mange forskellige udgaver af dette lette og funktionelle gardin. Fælles for dem alle sammen er, at de kan trækkes både op og ned. Enten uafhængigt af hinanden eller på én gang. Det giver en virkelig god fleksibilitet.

De forskellige modeller findes i et væld af smukke farver – både i ensfarvede og mønstrede designs, og der er et ret stort udvalg i forhold til gardinets materiale og lyshed.

Gardinet kan være vævet mere eller mindre tæt, således at der kan vælges det rette ud fra, om gardinet mest skal have en hyggeeffekt, eller om det skal lukke alt lys ude.

Enkelt eller dobbelt plisségardin

Gardinet findes også i en dobbeltmodel. Den hedder Duette og består af to separate plisségardiner, der kan betjenes hver for sig eller på én gang. Det ene af disse to gardiner er typisk et mørklægningsgardin, som kan lukke lyset helt ude, når der er brug for det.

Bruger du begge gardiner samtidig, så kan det være en fin afskærmning i forhold til træk og kulde. Det giver et mere behageligt indeklima og kan være med til at spare på varmen.

Duette-gardinet kan bruges til vinduer i alle størrelser. Vælg det, hvis du vil have det absolut mest fleksible gardin.

Bestil gratis besøg af gardinbussen

Up down plissegardin kan bruges i alle rum

Et plisségardin kan bruges i samtlige rum i hjemmet. Både i stuen, i soveværelset, på børneværelset, i køkkenet og på badeværelset vil du med stor fordel kunne bruge denne type gardin.

I nogle rum kan du vælge et transparent gardin, og i andre ville det være oplagt at indrette dig med et mørklægningsgardin eller bare et tættere vævet og mørkt gardin. I soveværelset er det måske dobbeltgardinet, der er at foretrække.

Skal du have fat i en af disse smarte typer af plisségardiner? Så kontakt os i dag og få et godt tilbud.