Menu

Book et gratis besøg af gardinbussen!

  • Spar op til 30% på Gardin løsninger.
  • Gratis Besøg og Opmåling
  • Professionel rådgivning af erfarne montører.

Træpersienner

Byd naturens varme og skønhed indenfor med nye træpersienner. Hvor traditionelle aluminiumspersienner kan virke lidt kolde, så udstråler træpersienner en skøn varme. Du får en meget stabil og holdbar løsning med træ persienner. Og du kan skabe en helt speciel atmosfære, som ikke kan opnås på samme måde med de traditionelle persienner i plastik og aluminium.
Træ er kendt som en af naturens ældste og mest imponerende ressourcer, som med sit farvespil er helt unikt. Med træpersienner er der mange flotte naturlige farver at vælge imellem i forhold til hvilken træsort, der bliver brugt. Træpersienner kan naturligvis også fås i eksempelvis hvid eller sort, så der skulle være rig mulighed for at finde nogle nye træpersienner, der lige passer til din stil og dit hjem.

Bestil gratis besøg af gardinbussen

Træpersienner til alle formål

Træpersienner kan bruges til alle rum i huset. Umiddelbart vil du nok tænke, at de ikke er særligt praktiske til vådrum som badeværelse og køkken men de kan behandles, så de sagtens kan bruges i vådrum også. De ser ud og føles som ganske almindeligt træ men de er ekstremt vandafvisende. Derfor vil de kunne bruges på badeværelset, uden at de falmer og kommer til at se kedelige ud. Skal dine træ persienner derimod hænge i stuen, så vil dem, der har fået højglanslak kunne give et virkelig eksklusivt look. Det er altså nemt at skabe lige den stil, som du ønsker med de forskellige typer af træpersienner.

Ligesom med de traditionelle persienner kan træpersienner vinkle lyset, så det passer til dit behov ved at dreje lamellerne. Det er nemt og enkelt at lukke den mængde lys ind, som du har brug for og du kan nemt skærme for nysgerrige blikke uden at behøve at lukke alt lys ude. Du behøver altså ikke side i en helt mørk stue, bare fordi du har vinduer lige ud til gaden, hvor folk går forbi og kan kigge ind. Det samme gør sig gældende, hvis du arbejder ved computeren eller du skal se fjernsyn. Du kan skærme tilpas meget for lyset, så du kan se, hvad der foregår på skærmen, uden at du behøver undvære alt sollys.

Også til store vinduer

Hvis du har meget store vinduer, vil vi anbefale at du vælger træpersienner med brede lameller og omvendt smallere lameller, hvis vinduerne er mindre. Hvis du er i tvivl, så står vi naturligvis altid til rådighed med kyndig råd og vejledning omkring dine nye træpersienner. Vi har mange års erfaring og vi er eksperter i at se helheden, når vi råder vores kunder til den ene eller den anden type træpersienne. Det er vigtigt, at det hele passer sammen for at få det bedste resultat.

Valgfri størrelse

Når du først har valgt dine træpersienner, så klarer vi resten. Vi måler op og får produceret dine træpersienner og vi kommer naturligvis også og sætter dem op. Du slipper altså for problemer med at få målt rigtigt op og få dem hængt op, så det ser pænt ud. Du kan læne dig tilbage og glæde dig over det færdige resultat uden at skulle røre en finger.

Bestil gratis besøg af gardinbussen