Menu

Book et gratis besøg af gardinbussen!

  • Spar op til 30% på Gardin løsninger.
  • Gratis Besøg og Opmåling
  • Professionel rådgivning af erfarne montører.

Stofgardiner

Stofgardiner er din mulighed for at sætte dit eget helt specielle præg på dit hjem. Gardiner er altså ikke kun et praktisk valg for at kunne skærme for solen eller trække for om aftenen. Du kan ved hjælp af nye stofgardiner ændre stilen i dit hjem. Hvor det tidligere var vigtigt for dig at være minimalistisk og have nogle fine tynde gardiner, som bare kunne skærme lidt for solen, har du måske ændret smag og hellere vil have et romantisk udtryk i dit hjem. Det kan sagtens lade sig gøre ved hjælp af de helt rigtige gardiner. Det kan også være at manden trænger til et lidt mere maskulint udtryk i hjemmet. Børnene bliver også ældre og bliver mere bevidste om mange ting inklusiv indretning. På et tidspunkt vokser de nok fra gardinerne med Bamse og Kylling og vil hellere have nogle nye smarte gardiner, der passer bedre til et teenager værelse. Med et besøg af gardinbussen finder du helt sikkert noget, der falder i din og familiens smag.

Bestil gratis besøg af gardinbussen

Se stofgardiner fra gardinbussen

Gardinbussen er altid fyldt op med en masse forskellige prøver, så du kan se forskellige muligheder, inden du vælger det gardin, som bedst passer til din smag og til resten af indretningen af boligen. Farver og mønstre kan virkelig være med til at understrege en bestemt stil i dit hjem. Neutrale farver anvendes ofte, hvis man ønsker, at gardinet bare skal være praktisk, hvorimod kraftigere farver ofte bliver anvendt, for at gardinet bliver en tydelig del af indretningen. Det er dog ikke bare farver og mønstre, der giver et bestemt udtryk. Tætheden i stoffet har også stor betydning. De fjerlette og næsten transparente gardiner giver en enkelthed og lethed til rummet. De tættere vævede stoffer kan derimod være med til at tilføre rummet noget varme og hygge.

Det store og altid inspirerende udvalg i gardinbussen giver mange muligheder og vi er naturligvis altid klar med gode råd og hjælper gerne med nye idéer. Nogle gange kan det være svært at forestille sig, hvad der skal til for at finde en helt ny stil. Når du så får vist nogle stofgardiner, som du aldrig selv ville have valgt, så kan du blive overrasket over, at de faktisk lige er dig. Du finder altid et stort udvalg af både traditionelle stofgardiner såvel som de sidste nye trends.

Bestil gratis besøg af gardinbussen

Lækre designs

Stofgardiner har tidligere været opfattet som værende lidt gammeldags men sådan er det heldigvis ikke mere. Det er blevet moderne igen med stofgardiner både som en del af indretningen og naturligvis fordi de er en praktisk måde at skærme for solen. Det er desuden blevet populært med gulvlange gardiner, som giver et eksklusivt udtryk. Hertil kan du vælge nogle store polstrede møbler, så du nærmest rammer et eksklusivt hotellook. Dog kan du sagtens vælge nogle enkle og minimalistiske møbler og dermed skabe en kontrast. Stofgardiner bliver endvidere ofte brugt som rumdeler. Det giver en helt anden stemning end at bruge møbler som rumdeler. Stofgardiner kan faktisk også være med til at forbedre akustikken i rummet, så et gardin kan have mange funktioner.