Menu

Book et gratis besøg af gardinbussen!

  • Spar op til 30% på Gardin løsninger.
  • Gratis Besøg og Opmåling
  • Professionel rådgivning af erfarne montører.

Plisségardiner til mørklægning

Plisségardiner har mange forskellige funktioner. Heriblandt kan de bruges til mørklægning af en stue eller et soveværelse. Disse gardiner er både funktionelle, og så kan de let skjules væk, når man gerne vil have masser af sollys ind i rummet.

Det er et alsidig gardin, der passer til stort set alle former for vinduer. Vi kommer gerne ud og måler op til dine nye gardiner!

Bestil gratis besøg af gardinbussen

Mørklæg din stue med plisségardiner

Især i rum som stue og soveværelse kan det være dejligt at kunne skabe en hel fuldkommen mørke i rummet. Med gardiner til mørklægning kan du nemt mørklægge din stue, så den transformerer sig til den perfekte biograf at se en god film eller serie i. Du kan også lægge soveværelset helt mørkt for at forbedre din søvn.

Plisségardinerne egner sig især godt til de rum, der gerne må være mere private. Men de er også ofte brugt til delvis mørklægning af for eksempel kontorer og børneværelser. I visse former for plisségardiner kan tråden være skjult for et elegant udseende kombineret med gardinernes store funktionalitet.

Plisségardiner efter dit ønske

Plisségardiner kommer i mange forskellige former, farver og mønstre. Derfor kan de let sættes sammen med stort set hvilken som helst stil og vinduesform. De fleste af disse gardiner har dog til fælles, at de let kan skjules, når du ønsker at lade sollyset komme ind i et rum.

Disse gardiner er derfor et element i rigtig mange forskellige hjem, og de kommer i næsten lige så mange forskellige farver og forme. Vi kommer hellere end gerne ud og hjælper dig med at finde de helt rigtige gardiner til dine rum. Hvad enten du ønsker dem fuldstændigt mørklagte eller blot delvist mørklagte. Afhængig af hvad du ønsker omkring tykkelsen og vævet af gardinet, kan vi sammen finde noget, der passer perfekt til dine behov.

Få en bedre nats søvn med mørklægningsgardiner i soveværelset

Mørklægningsgardiner er specielt populære at have i soveværelset foruden stue og kontor. Skiftende sæsoner er virkelig noget, der kan påvirke ens sovemønster. Men studier har vist, at man sover bedst, hvis man vænner sig til at gå i seng samme tid hver nat. Men om sommeren, hvor der er lyst langt ud på natten og tidligt om morgenen, kan det være svært at komme i seng til ordentlig tid.

Sollyset holder os vågne og aktive, hvilket i og for sig er en god ting om dagen. Men kroppen har brug for at sove nok timer om natten, om der er lyst uden for eller ej. Af samme grund er der faktisk mange, der lider af søvnmangel i sommermånederne. Men med mørklægningsgardiner slipper du for dette problem.

Et mørkt rum fortæller nemlig kroppen, at den skal lukke sine sanser og falde til ro. Derfor er gardiner, der kan skabe helt mørke rum, især meget populære længere oppe mod nord, hvor man kan opleve midnatssol i sommermånederne.

Disse gardiner er også populære i børneværelset herhjemme, men de er faktisk mindst lige så effektive i de voksnes soveværelse.

Bestil gratis besøg af gardinbussen

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde frem til de bedste gardiner til dit hjem. Der er mange fordele ved plisségardiner til mørklægning, men måske var det ikke lige helt, det du havde i tankerne? Fortvivl ej, vi har masser af løsninger, der kan tilpasses dine behov for lys, mørke, farve og tykkelse.

Vi kommer selvfølgelig ud til dig, så vi kan måle op og give et uforpligtende bud. Og skulle du svare ja tak til tilbuddet, så hjælper vi selvfølgelig med montering.