Menu

Book et gratis besøg af gardinbussen!

  • Spar op til 30% på Gardin løsninger.
  • Gratis Besøg og Opmåling
  • Professionel rådgivning af erfarne montører.

Nye gardiner

Står du og trænger til nye gardiner i dit køkken, soveværelset eller måske i hele huset? Så bestil et gratis besøg af vores gardinbus. Vi kommer hjem til dig for at måle op, og herfra udarbejder vi et uforpligtende tilbud, som du kan vælge at takke ja eller nej tak til.

Besøget er som sagt gratis, så ønsker du ikke at gøre brug af tilbuddet alligevel, koster det dig intet. Takker du derimod ja, vil vi straks gå i gang med dine skræddersyede gardiner. Når de er færdige, vil en af vores erfarne konsulenter komme ud og montere dem hos dig. Det er ganske enkelt, og vil spare dig for en masse besvær.

Bestil gratis besøg af gardinbussen

Nye gardiner kan pifte rummet op

For mange er gardiner ikke kun en funktionel ting. De er også med til at skabe en personlig stil og et udtryk i hjemmet. Går spisestuen derhjemme og ser lidt trist ud, kan det være, at du blot skal have et par nye gardiner. Ligeledes kan udtrykket i soveværelset piftes gevaldigt op, hvis man får skiftet gardiner.

Det kan være, du allerede har en klar idé om stilen, men skulle du stå med nogle problemer, er vores professionelle konsulenter klar med tips og kyndig rådgivning. Med i gardinbussen har vi et stort sortiment med forskellige farver og mønstre. Det giver dig rig mulighed for at prøve en masse forskellige gardiner af, og dermed se dem i praksis. Det er en kæmpe fordel, da farverne nemt kan se anderledes ud på computeren.

Bredt udvalg af alle slags gardiner

Hos Gardinbus Danmark har vi et stort og bredt udvalg af gardiner og solafskærmning. Vi kan tilbyde plisségardiner, rullegardiner, lamelgardiner, foldegardiner, duo-rollers (rullegardin med dobbeltvæv) og persienner. Der er stor forskel på, hvordan de funktionelt virker, men bestemt også på, hvilket udtryk, det giver resten af rummet. Ønsker du eksempelvist noget let, der ikke ses for meget, kan plisségardiner anbefales. De fylder nemlig ikke særlig meget, når der ikke er rullet for.

Der er også mulighed for at tilpasse gardinerne under hver enkel type. F.eks. kan man skifte det almene stof ud med hør. Det giver et mere nordisk look, og er endda også et miljørigtigt valg. Hør er derudover også ufattelig slidstærkt, og så siger man, at det bliver pænere og pænere efter hver vask. Du har også mulighed for at skifte de klassiske aluminium- og plastikpersienner ud med træpersienner. Det kan bidrage til en mere naturlig eller jordnær stil i rummet. De kan dog også fås i hvid eller sort, så de kan tilpasses det meste.

Bestil gratis besøg af gardinbussen

Udvendig solafskærmning og insektnet

Udover nye gardiner tilbyder vi også udendørs solafskærmning, hvilket vil sige markiser samt læskærme. Det er rigtig smart at have om sommeren, hvis man opholder sig meget udenfor på sin terrasse eller lignende. Naturligvis fås markiserne også i forskellige varianter og kan tilpasses lige præcis dit behov. Der kan eksempelvis tilkobles vindautomatik, der vil sige at markisen selv kører ind, når vinden bliver for stærk. Det samme gør sig gældende med solautomatik. Her kører markisen ud, når solen står på. Derudover forhandler vi også sidemarkiser eller læskærme, der kan skærme for vind, sol eller nysgerrige naboer. Læskærme er dog også hyppigt brugt som pæn ekstra tilføjelse til terrassen eller haven. Noget af det værste om sommeren er de mange myg og andre insekter, der får forvildet sig indenfor, når man blot lige får åbnet vinduet. Derfor tilbyder vi også insektnet af høj kvalitet, så du kan have døre og vinduer åbne, uden at vågne op med en masse myggestik dagen efter. Er du allerede i gang med at kigge efter nye gardiner, kan du slå to fluer med et smæk og købe insektnet oven i.