Menu

Book et gratis besøg af gardinbussen!

  • Spar op til 30% på Gardin løsninger.
  • Gratis Besøg og Opmåling
  • Professionel rådgivning af erfarne montører.

Mono Gardiner

Mono Gardiner
Vejlevej 151
6000 Kolding
Tlf.: 75 50 94 49
Mail: info@monogardiner.dk
CVR: 39644134

Mono Gardiner

Om Mono Gardiner

Når du vælger os, får du altid høj kvalitet og god service. Vi sørger nemlig for alt lige fra opmåling, syning og montering, så alt hænger pænt og flot. Den gode service er, at vi kommer ud til dig og viser de forskellige muligheder. Vi skræddersyr gardinerne, så de passer præcis til dit hjem. Vi har ikke bare nogle standard mål, som man selv skal bruge tid til at tilpasse. Vi klarer det hele for dig og yder altid professionel rådgivning og vejledning. Når vi er nået frem til den rette løsning, så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig. Det er din sikkerhed for, at du ved præcis hvor meget du skal betale for den valgte løsning. Du slipper altså for besværet med at sy eller bruge tid på at tilpasse nogle lamelgardiner, som måske ender med ikke at hænge så pænt alligevel. Alt du skal gøre er at vælge, så klarer vi resten af arbejdet for dig. Det kan da ikke være nemmere.

Hos Mono Gardiner giver vi dig en professionel vejledning og rådgivning. Vi kommer ud til dig og viser alle løsninger og muligheder, og giver dem et uforbindende tilbud.

Vi står for alt lige fra opmåling, syning og montering, så det hænger pænt og flot – således kan vi også sikre en høj kvalitet og service når du vælger at benytte os