Menu

Book et gratis besøg af gardinbussen!

  • Spar op til 30% på Gardin løsninger.
  • Gratis Besøg og Opmåling
  • Professionel rådgivning af erfarne montører.

Mørklægningsgardiner

Mørklægningsgardiner bruges mest i soveværelset og på børneværelser. Her kan det være en stor fordel at bruge mørklægningsgardiner, så både børn og voksne får den nødvendige søvn, for at kunne vågne friske og udhvilede til en ny dag. Der er ikke noget lys, der kan genere fra eventuelle gadelamper eller andet, der kan lyse rummet op og gøre det svært at falde i søvn. Det er dejligt med de lange lyse sommeraftener. Men det kan give problemer ved sengetid for både børn og voksne, da det kan være svært at sove, når det er alt for lyst. Det kan også være svært at få børnene til at sove til middag, hvis der ikke kan blive mørkt i rummet.

Endvidere er mørklægningsgardiner et rigtig godt valg for folk, der arbejder om natten og derfor skal sove om dagen. Det kan være svært at sove, når solen står højt på himlen og soveværelset er badet i lys. Det er ikke naturligt for kroppen at skulle sove, når det er lyst. Derfor er det smart at kunne lukke alt lys ude med mørklægningsgardiner.

Bestil gratis besøg af gardinbussen

Mørklægning kan også bruges om dagen

Det er ikke kun når du skal sove, at mørklægningsgardiner kan være en fordel. Det kan være, at du har et hjemmekontor, hvor du skal sidde ved en computer. De fleste kender problemet med ikke at kunne se noget på sin computerskærm, hvis solen skinner. Det kan gøre dit arbejde ved computeren meget besværligt men det kan helt sikkert afhjælpes ved at vælge mørklægningsgardiner til det rum, hvor du skal arbejde. Så mørklægningsgardiner er et godt valg både til private men også til virksomheder og hjemmekontoret. Vi tilbyder selvfølgelig mørklægningsgardiner efter mål, så de kommer til at passer 100% præcist til dine vinduer.

Der er mange muligheder at vælge imellem, når du skal finde mørklægningsgardiner til din bolig. De fleste tænker sikkert sorte gardiner, når de hører ordet mørklægningsgardiner. Men det er slet ikke nødvendigt. De fås nemlig i et væld af smarte farver og mønstre, så der er rig mulighed for at finde lige præcis det, der passer til din smag. Til børneværelset behøver det heller ikke at være et kedeligt ensfarvet mørklægningsgardin. Der kan vi tilbyde forskellige børnemotiver, så dine børn har noget sjovt at kigge på, når de vågner om morgenen eller efter middagsluren.

Bestil gratis besøg af gardinbussen

Utallige farver og designs

Det er ikke kun forskellige farver og mønstre, som du kan vælge imellem, når du skal vælge dine nye mørklægningsgardiner. De fås nemlig både som almindelige rullegardiner, plisségardiner og også som stofgardiner. Stofgardiner som mørklægning kender vi fra sydens hoteller. Hvor de jo ikke kun fungerer som mørklægning men også bruges til at holde varmen ude af hotelværelset. Det kan bestemt også være en fordel herhjemme. Det er ikke sjovt at skulle lægge sig til at sove i et rum, hvor solen har stået ind i mange timer. Så føles det som om, at man skal sove i en sauna. Det giver en urolig søvn og man er træt og uoplagt næste dag. De forskellige typer mørklægningsgardiner fås naturligvis også til velux / ovenlys vinduer. Mulighederne er mange og vi står klar til at hjælpe dig med at finde de helt rigtige mørklægningsgardiner til dig.