Menu

Book et gratis besøg af gardinbussen!

  • Spar op til 30% på Gardin løsninger.
  • Gratis Besøg og Opmåling
  • Professionel rådgivning af erfarne montører.

Mørklægningsgardiner efter mål

Vi forstår værdien af en god nattesøvn og derfor tilbyder vi mange forskellige typer af mørklægningsgardiner efter mål. Hvis du har behov for det, så kan du sagtens vælge det til hele din bolig. Men de gængse rum, at bruge mørklægnings gardiner i,  er soveværelse og børneværelse. Mørklægningsgardiner lukker effektivt alt lys ude og er derfor med til at sikre den nødvendige nattesøvn. Vi kender alle til det med at ligge og vende og dreje sig om natten,  især i sommerhalvåret. Det giver en dårlig søvn og betyder, at vi ikke vågner friske og udhvilede til en ny travl dag.

Bestil gratis besøg af gardinbussen

Luk af for solen

Sol og sommer er dejligt men morgen- og aftensolen kan være generende, når det er tid til skønhedssøvnen. Der kan også være noget irriterende gadelys eller andet, der har indvirkning på din søvn. Nogle mennesker har brug for en lille middagslur og det kan også være problematisk, hvis der er for lyst. Uanset hvad problemet er, så kan det løses med mørklægningsgardiner. Du kan endda få dine mørklægningsgardiner med motor, så du kan ligge i sengen og lukke morgenens første solstråler ind med et enkelt klik på en fjernbetjening. Motoriserede mørklægningsgardiner er også en fordel, hvis du har nogle vinduer, der sidder højt.

De fleste tænker måske sorte og kedelige gardiner, når vi snakker mørklægningsgardiner. Det er dog langt fra tilfældet. Det handler om kvaliteten og vævningen af stoffet og derfor kan et mørklægningsgardin sagtens fås i hvid. Du kan faktisk vælge mellem et hav af flotte farver og mønstrer, så det er nemt at finde noget. Det skal jo passe ind i den øvrige indretning af boligen. Om du er til rullegardiner, plisségardiner eller noget helt tredje, så er der mulighed for at finde dit favoritgardin. Mørklægningsgardiner har den praktiske funktion, hvor alt lys kan lukkes ude med et snuptag. Men du behøver absolut ikke gå på kompromis med udseendet.

Andre fordele ved mørklægningsgardiner efter mål

Det kan også være en fordel at vælge mørklægningsgardiner til virksomheden. Især i møde- og undervisningslokaler kan det være svært at følge med på en skærm, hvis solen skinner ind. Løsningen er derfor mørklægningsgardiner, hvor det er muligt at skærme af for sollys. Samtidig kan du undgå, at det bliver for varmt til at koncentrere sig, når du kan lukke af for solen. Det er ofte et problem, at folk bliver trætte og ukoncentrerede, når de sidder i et varmt lokale. Skal de sidde og misse med øjnene for at se, hvad der står på skærmen, så er der risiko for hovedpine.

Bestil gratis besøg af gardinbussen

Vi står altid klar til at give dig den rådgivning, der skal til, for at du får den bedste løsning. Mørklægningsgardiner efter mål betyder, at de passer perfekt til dine vinduer. Vi sørger naturligvis for opmåling og ophængning af dine nye mørklægningsgardiner.