Menu

Book et gratis besøg af gardinbussen!

  • Spar op til 30% på Gardin løsninger.
  • Gratis Besøg og Opmåling
  • Professionel rådgivning af erfarne montører.

Liftgardiner

Liftgardiner, som også kaldes foldegardiner, kan bruges i alle rum i din bolig. Der er et væld af muligheder, så der skulle være en stor mulighed for at finde noget, der falder i din smag og som passer til din bolig. Et liftgardin er i princippet bare et langt stykke stof, som er udstyret med liftbånd, altså selve snoretrækket. Det afhænger af liftgardinets bredde, hvor mange liftbånd, der skal være, for at det ser pænt ud. Et liftgardin kan udstyres med enten snoretræk eller kædetræk. Begge dele kan placeres i den side af gardinet, som du ønsker og som er mest hensigtsmæssig i forhold til, hvor de skal hænge. Med liftgardiner får du en yderst dekorativ løsning.

Bestil gratis besøg af gardinbussen

Flotte farver eller dæmpet stil

De bløde buer på stoffet giver en helt speciel hyggelig stemning i rummet. Du kan holde den rent klassiske stil ved at vælge nogle neutrale farver til dine nye liftgardiner. Her er det måske mere funktionen i gardinet, som du stiler efter. Du kan til gengæld også vælge en masse flotte farver og spændende mønstre, så liftgardinerne enten kommer til at passe ind i resten af indretninge. Eller simpelthen kommer til at stå i kontrast til de øvrige ting, der befinder sig i rummet. Her kommer de nye liftgardiner til at stå som en flot dekoration og tilfører rummet en helt bestemt stil og stemning. Nye gardiner i huset kan med få midler være med til at ændre stilen fuldstændigt. Det er måske svært at forestille sig, men når du bestiller gardinbus Danmark, så kommer vi ud til dig. Det betyder altså, at du kan se de forskellige farver og mønstre i dit eget hjem. Det gør det meget nemmere at se, hvad der kommer til at se bedst ud, fremfor at du står i en butik og skal vælge.

Bestil gratis besøg af gardinbussen

Liftgardiner som mørklægning

I soveværelset kan det være oplagt at vælge nogle lidt mere dæmpede farver, som kan være med til at give noget ro i rummet. Modsat kan du vælge nogle spændende og sjove gardiner til børneværelset, så børnene bliver glade når de vågner og ser fine børnemotiver på deres gardiner. Liftgardiner fås rent faktisk også som mørklægningsgardiner, som kan være ideelt til både soveværelset og ikke mindst til børneværelset. Mørklægningsgardiner bliver mere og mere brugt i danske hjem, da det kan være med til at give en roligere søvn på vores skønne lyse sommernætter. Det kan endvidere være meget nemmere at få børnene til at sove til middag, når du har mulighed for at lukke alt sollys ude.

Der er naturligvis også et stort udvalg af liftgardiner til resten af boligen. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Det store udvalg kan gøre det svært at vælge hvilken type liftgardin, der bedst vil passe ind i lige præcis din bolig. Her står vores erfarne konsulenter altid klar med gode råd og kyndig vejledning, så der i fællesskab kan findes den løsning, som du bliver mest glad for.
ring allerede i dag og bestil gardinbussen til at komme med et hav af gode løsninger til din bolig. Det er ganske gratis.