Menu

Book et gratis besøg af gardinbussen!

  • Spar op til 30% på Gardin løsninger.
  • Gratis Besøg og Opmåling
  • Professionel rådgivning af erfarne montører.

Lamelgardiner på mål

Lamelgardiner er den meget elegante måde at bryde lyset på. De lodrette lameller er smukke i sig selv, og bliver de drejet på, så kan de regulere nøjagtigt, hvor meget lys der slippes ind ad vinduerne.

Lamelgardiner kan bruges til vinduer i alle størrelser. Men allersmukkest er de nok til de meget store vinduer.

Hos Gardinbussen kan du få skræddersyet dit lamelgardin efter mål, således at det passer perfekt til netop dine vinduer.

Bestil gratis besøg af gardinbussen

Et stort sortiment af lamelgardiner

Denne særlige form for gardiner fås naturligvis i et væld af variationer. Udvalget af farver er fyldestgørende, og der er store forskelle på, hvor tætvævede de forskellige gardiner er. Det betyder noget for, hvor meget lys der slippes ind.

Det er også muligt at kombinere lameller i forskellige farver. Det giver et helt særligt spil i rummet med forskellige farver. Du kan også få gardinerne som mørklægningsgardiner, hvilket gør dem anvendelige til for eksempel soveværelser.

Det gør det til et meget fleksibelt gardin. Du kan faktisk selv komponere dit lamelgardin og få det syet, præcis som du ønsker det. Det betyder, at du kan få et gardin, som er fuldstændig unikt. Både hvad størrelse og design angår.

Desuden kan du også tage stilling til, om du ønsker enten en bundkæde eller indsvejsede bundlodder i dine gardiner. Den tyngde gør, at gardinerne falder smukkere.

Betjening af lamelgardiner

Det er ganske simpelt at betjene denne form for gardiner. Det foregår via en snor og et kædetræk. Her får du også en valgfrihed i forhold til, om dette træk skal være i højre eller i venstre side.

Det er også muligt at tilkøbe en motor, der kan betjenes med en fjernkontrol eller på en kontakt. På den måde kan du så nemt som ingenting indstille dine lamelgardiner, som du vil. Og når lyset udenfor ændrer sig, kan du tilpasse gardinerne lige så nemt.

Få lavet dit eget lamelgardin på mål

Hos Gardinbussen er der altid mulighed for at få designet et helt personligt gardin. Det gælder også for det lodrette elegante lamelgardin.

Du kan få det i det stof, som du vælger. Du kan få det i den eller de farver, som du vælger, og du kan få det præcis i den størrelse, som du har brug for.

Med andre ord så kan du få skræddersyet dit lamelgardin på mål, så det bliver fuldstændig unikt. Ud over at gardinet bliver enestående, så kan dette særlige gardin også give rummet et helt særligt look. Det betyder noget for lyssætningen og farvetonerne i rummet, hvordan gardinet ser ud.

Tænk derfor bevidst på, hvilket rum gardinet skal passe til. Det skulle jo gerne passe ind. Og det skulle jo gerne understrege den særlige stemning, som du har i dit hjem.

Tænk i farver, tænk i stil og tænk på, hvor meget lys der skal lukkes ind eller ud i forhold til det vindue, som gardinet skal sidde foran.

Bestil gratis besøg af gardinbussen

Få besøg af Gardinbussen

Alle disse mange beslutninger kan medarbejderen fra Gardinbussen hjælpe dig med at tage stilling til, således at du får det helt perfekte lamelgardin til dit hjem.

Det er meget anderledes at se og mærke på de forskellige kvaliteter i forhold til at bestille via nettet. Lav en aftale om et besøg, således at du får de bedste forudsætninger for at træffe det rigtige valg.

Så kan du få målt op til lamelgardiner (eller andre typer gardiner) på den korrekte måde, og du kan få god vejledning til valg af gardiner i forhold til netop dit hjem. Det er naturligvis også muligt at få lamelgardinerne monteret, efter de er blevet lavet til dig.

God service, relevant rådgivning og et flot produkt – det er det, du får her.