Menu

Book et gratis besøg af gardinbussen!

  • Spar op til 30% på Gardin løsninger.
  • Gratis Besøg og Opmåling
  • Professionel rådgivning af erfarne montører.

Lamelgardiner mørklægning

Lamelgardiner passer perfekt ind i et moderne hjem. De er en rigtigt god løsning, til specielt større vinduespartier, men kan selvfølgelig også anvendes til mindre vinduespartier

Der er flere fordele ved denne gardintype:

  • Perfekt til solafskærmning eller mørklægning
  • Du kan nemt styre lysindfaldet
  • De har et elegant design
  • Du kan få dem tilpasset efter lige netop dine behov

Fordele

Lamelgardiner har den store fordel, at du meget nemt kan styre lysindfaldet, ved blot at dreje lamellerne. På denne måde kan du bedre kontrollere lyset i rummet og tilpasse det til dine behov.

De er også rigtig gode til mørklægning, da de er gode til at afskærme solens stråler. Denne fleksible løsning i forhold til reguleringen af lysindfald, er også årsagen til, at de er meget anvendt i diverse kontormiljøer.

Dette kan også være en fordel til diverse lejligheder, hvor du ønsker bedre at kunne styre lyset. Det kunne for eksempel være, hvis du har gæster på besøg, hvor i sidder og spiser, og solen står direkte ind på gæsterne. Så er det rart at have muligheden for at kontrollere lysindfaldet, på en nem og hurtig måde, uden at lukke fuldstændig af for solen.

Herudover kan lamelgardiner også være en fordel, hvis du for eksempel gerne vil se en film i fjernsynet, og solen så står direkte ind på dit fjernsyn. Her kan du med fordel vælge at mørklægge fuldstændig.

Overordnet set er dette altså en meget fleksibel løsning.

Bestil gratis besøg af gardinbussen

Lamelgardiner med mørklægning tilpasset til dine behov

Ud over at være gode til at mørklægning og kontrol af lysindfald, så har de også et meget elegant design, med lodrette linjer, der giver et dejligt udtryk og kan tilpasses enhver indretning.
Vi har en stor kollektion af lamelgardiner, hvor du frit kan vælge imellem forskellige farver, mønstre, strukturer og egenskaber. Herudover så laves vores lamelgardiner også til vinduespartier med skrå overkarm. Herudover så kan gardinerne også fås i flere forskellige bredder.

Udvalget er altså stort, og du har muligheden for at få tilpasset en løsning, der passer til lige netop dine behov. Du kan for eksempel vælge at kombinere flere forskellige farver. De enkelte lameller er nemme at udskifte, hvilket også giver dig muligheden for, på et senere tidspunkt, at udskifte nogle af lamellerne, hvis du ønsker et andet udseende. På denne måde kan vi tilpasse vores løsninger, så de kommer til at passe til resten af indretningen i rummet.

Gardinerne bliver skræddersyede, hvilket giver dig muligheden for selv at vælge den løsning, som du synes bedste om, samt dem der passer bedst til dine behov for solafskærmning og mørklægning.
Vi tilbyder både lamelgardiner i mørklægningsvæv, som er lystætte og bruges til sove- eller børneværelset, og mere tekniske væv, der kan reflektere solens lys og varme, hvilket giver et godt indeklima.

Bestil gratis besøg af gardinbussen

Vi tilbyder gratis rådgivning og en professionel service

Er du i tvivl om, hvilken løsning der passer bedst til dine behov? Så kan du kontakte os med det samme, og få gratis rådgivning i forhold til valg, opsætning og montering.
Vi kører gratis ud og besøger dig, hvor vi kan lave opmålinger, for bedre at kunne finde frem til den rigtige løsning. Alt dette er selvfølgelig ikke bindende.

Vores gardinbusser er bemandet med meget erfarne montører, som med garanti, vil kunne levere en god service og hjælpe dig på rette vej, i forhold til, hvor gardinerne skal sidde, samt foretage opmålinger.
Vi står klar til at give dig en professionel rådgivning, og svarer på alle de spørgsmål du nu måtte have.
Kontakt os i dag og book et uforpligtende besøg af gardinbussen