Menu

Book et gratis besøg af gardinbussen!

  • Spar op til 30% på Gardin løsninger.
  • Gratis Besøg og Opmåling
  • Professionel rådgivning af erfarne montører.

Køkkengardiner

Køkkenet har altid været et vigtigt rum i huset og det er ikke blevet mindre vigtigt med årene. Det er efterhånden mange år siden, at samtalekøkkener kom på tale første gang. Vi vil gerne have store køkkener, hvor familien kan samles. Vi skal både kunne lave mad, børnene skal kunne lave deres lektier og vi har ofte gæster i vores køkken. Det stiller højere krav til køkkengardiner, da de skal være yderst funktionelle samtidig med, at de skal være pæne at se på.

Det er med køkkengardiner som med gardiner til de andre rum i din bolig. Der er et væld af muligheder at vælge imellem. Hvis du ikke rigtig ved, hvad du kunne tænke dig, så kan det være en god idé at finde inspiration rundt omkring. Det kan enten være på nettet, i magasiner eller se hvordan andre har indrettet sig. Det kan være med til at give dig en ide om, i hvilken retning du skal gå.

Bestil gratis besøg af gardinbussen

Du er også velkommen til at bestille GardinbusDanmark til at komme ud med en masse prøver, som du dermed kan se i dit eget køkken. Det kan hjælpe meget at have gardinerne i hånden, der hvor de skal bruges og slippe for at stå i en butik og vælge dine nye køkkengardiner. Hvis du stadig er helt på bar bund, så er vi altid behjælpelig med gode idéer og kyndig vejledning, så du ikke kommer til at fortryde dit køb. Vi har mange års erfaring på området og vi ser også på vinduets udformning, når vi skal hjælpe med valg af gardiner. Det kan nemlig have betydning for hvilke typer gardiner, som passer bedst til de enkelte vinduer. Der er forskel på, om du har helt almindelige vinduer i dit køkken eller om du for eksempel har skråvinduer. Hvert vindue stiller sine krav til valg af gardiner.

I forbindelse med dit valg af køkkengardiner er det vigtigt at finde ud af, om du ønsker, at de skal følge en rød tråd og understøtte indretningen i resten af boligen eller om du tværtimod ønsker en kontrast. Begge dele kan være rigtig flot og være med til at skabe en helt speciel stemning og samtidig understrege din personlighed. Er det udseendet på gardinerne, der spiller den største rolle eller er det funktionaliteten? Nogle går efter, at gardinerne skal være flotte og dekorative, mens andre lægger større vægt på, at de skærmer optimalt for generende sollys og nysgerrige blikke. Begge ting kan naturligvis opnås i et og samme gardin og alle vores gardiner bliver skræddersyet, så de passer præcis til din smag og dit køkken.

Hvis du er til det minimalistiske udtryk, så er de traditionelle persienner og rullegardiner et oplagt valg. Det romantiske valg kunne også være de lidt mere gammeldags gardiner, som vi husker fra vores bedsteforældres køkken med helt tynde gardiner med fine mønstre og en matchende kappe. I det tilfælde ville man ofte vælge et gardin mere, som kunne skærme for både sol og nysgerrige blikke.

Bestil gratis besøg af gardinbussen