Menu

Book et gratis besøg af gardinbussen!

  • Spar op til 30% på Gardin løsninger.
  • Gratis Besøg og Opmåling
  • Professionel rådgivning af erfarne montører.

Hørgardiner

Med hørgardiner fra Gardinbus Danmark kan du let tilføre dit hjem elegance og skønhed. Det klassiske og materiale har været brugt gennem århundreder på grund af sine mange kvaliteter og egenskaber, der også er med til at gøre det så populært i dag.

Vælger du hørgardiner fra os, får du en smuk og gennemført løsning, der dækker alle dine behov og lever op til dine drømme. Vi skræddersyer altid løsninger præcis til dig.

Hvorfor vælge hør?

Hør har en lang række både æstetiske men også praktiske egenskaber, der gør dem til et skønt valg i rum med store vinduespartier og smukt lysindfald.

Det klassiske materiale passer helt perfekt ind i den nordiske indretningsstil, med renelinjer og naturlige materialer.

De florlette og gennemskinnelige gardiner i hør vil give ethvert rum en eksklusiv følelse og et helt igennem eventyrligt lys

Bestil gratis besøg af gardinbussen

Gardiner med mange muligheder

Når du vælger hørgardiner kan du bruge dem helt klassisk i dine vinduer, men de smukke og lette gardiner giver også en skøn effekt, når du vælger at bruge dem som rumdeler eller foran et skab i stedet for låger.

Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige montering og gardinstang til dine behov.

Du kan bruge hørgardiner alene eller sammen med andre af vores løsninger. Ønsker du en mørklæggende effekt, kan det opnås sammen med et materiale, der er udviklet til det. Du kan også få et flot resultat, hvis du bruger de luftige gardiner til at indramme dine vinduer med træpersienner.

Farver og mønster

Hos Gardinbus Danmark tilbyder vi hørgardiner i en lang række farver og mønstre, så du kan finde dem, der passer bedst til din indretning og stil. Du kan vælge imellem alt fra både helt klassik og naturlig hør til de nyeste og mest populære mønstre og trends.

Du kan frit vælge mellem alle vores forskellige hørgardiner og alle de forskellige farver og mønstre, når du skal finde det, der passer bedst ind i dit hjem.

Gardinbussen er altid fyldt med et stort udvalg af forskellige gardinprøver – både i hør og andre materialer. På den måde kan du se de forskellige hørgardiner i de rum du ønsker at hænge dem op, så du bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hørgardiner er naturlig

Hør er et naturmateriale med mange fantastiske egenskaber.

  • Det er utroligt slidstærkt på grund af de lange fibre
  • Det er et miljørigtigt valg, fordi dyrkningen af hør ikke har nogen skadelig effekt på miljøet
  • Hør bliver smukkere og smukkere med tiden, for hver vask gør det blødere og mere skinnende
  • Det har en mærkbar tempererende effekt

Vælger du hørgardiner fra os, får du altså gardiner der ikke bliver slidte eller kedelige at se på med tiden, men som i stedet bliver smukkere og smukkere.

Bestil gratis besøg af gardinbussen

Du ringer, vi ordner resten

Når du ringer til os og bestiller et besøg, kommer i ud til dig med alt, hvad der er brug for, for at kunne træffe den helt rigtige beslutning, når det kommer til dine fremtidige gardiner.

Inden vi kommer, kan du med fordel overveje, om det du søger, er solafskærmning eller muligheden for at skærme mod indkig. De to forskellige behov kan dog sagtens kombineres og det hjælper vi dig også gerne med.

Vi kommer ud og måler op, vejleder dig til at vælge den optimale løsning og derefter komme en af vores professionelle ansatte og montere dine nye gardiner.

For os er det vigtigste, at du får præcis de gardiner, persienner eller anden afskærmning du drømmer om.

Kontakt os allerede i dag og book et besøg af din lokale Gardinbus