Menu

Book et gratis besøg af gardinbussen!

  • Spar op til 30% på Gardin løsninger.
  • Gratis Besøg og Opmåling
  • Professionel rådgivning af erfarne montører.

Sidemarkiser

Sidemarkiser er rigtig gode at have udenfor på terrassen og i haven, når man gerne vil have noget privatliv og sikre sig, at ingen kigger på hvad du går og laver udenfor for dig selv. Samtidig er sidemarkiser med til at afskærme for lavtstående sol, så du kan have lov til at læse en god bog udenfor. Det kan også afskærme for en let vind, der somme tider også kan være et irritationsmoment, når man sidder ude. Sidemarkiser er lavet af aluminium og er oftest ikke alt for grove i udseende, og vil derfor samtidig være en pæn tilføjelse på terrassen eller i haven. Konstruktionen af sidemarkiser er meget holdbar, som gør at de er robuste og kan holde til det meste slags vejr. Sidemarkiser er egentlig en slags flytbar væg, som man kan trække for eller fra.

Hvilke varianter af sidemarkiser findes der?

Lige så vel som sidemarkiser kan bruges praktisk, kan de samtidig bruges som et pænt element i haven eller på terrassen. De kan egentlig bruges, som en slags praktisk dekoration af haven. Der er faktisk over 160 farver og mønstre, at vælge imellem, når man anskaffer sig en sidemarkise. Dermed kan man få en sidemarkise, som passer til et eventuelt tema eller en stil, man har valgt i forvejen til sin have og terrasse. Ved så stort et udvalg af farver og nuancer indenfor sidemarkiser, behøver man heller ikke at gå på kompromis med sig selv eller sin partner, om hvad der vil passe sig bedst ind. Man kan dog også sagtens vælge en helt anden farve end man normalt har valgt og dermed skabe lidt kontrast. Der er mange muligheder og det er derfor nemmere, at få lige det man søger.

Hvordan får man installeret sidemarkiser?

Sidemarkiser har en aluminiumskassette ud over sig og bliver monteret på muren. De kan manuelt trækkes over og fastgøres til stolpe eller en anden mur. Selve markisen er en kraftig slags dug, som strammes ud, når den fastgøres og bliver ved med at være stram ved hjælp af en kraftig fjeder i aluminiumskassetten. Markisen bliver lavet på specialmål, så man er sikker på, at de passer i størrelsen og passer til det ønskede udseende og hvor stor afskærmningen skal være. Man køber som regel ikke bare en sidemarkiser, der på forhånd er lavet til forskellige behov, men aftaler derimod med dem der fremstiller det, hvordan og hvorledes man ønsker sin sidemarkiser skal se ud.

Bestil et gratis besøg af Gardinbus Danmark, så kommer vi ud og måler op og laver et uforpligtende tilbud