Menu

Book et gratis besøg af gardinbussen!

  • Spar op til 30% på Gardin løsninger.
  • Gratis Besøg og Opmåling
  • Professionel rådgivning af erfarne montører.

Rullegardiner

Vores kollektion i rullegardiner indeholder flere hundrede forskellige stoffer med farver, mønstre og egenskaber, der kan imødekomme enhver stil og ethvert funktionelt behov. Rullegardinet har eksisteret i rigtig mange år og er stadig den dag i dag en populær og optimal løsning indenfor solafskærmning.

Gardinbus Danmark skræddersyer dine rullegardiner, så de opfylder lige nøjagtig dine ønsker til udseende og dine behov for solafskærmning.

Rullegardiner egner sig til alle hjemmets rum, samt i for eksempel kontormiljøer. Det er også et ofte benyttet valg til velux- og tagvinduer.

Gardinbus Danmark kan rådgive og vejlede dig i dit valg af rullegardiner og vi udarbejder et uforpligtende tilbud. Ønsker du at gøre brug af tilbuddet kommer vi naturligvis ud og monterer dine nye gardiner.

Farver og vævstyper

Udvalget af vores rullegardiner dækker hele farveskalaen fra lys til mørk, afdæmpet til farverigt og i ensfarvet eller mønstret. Tætheden af vævet er en anden faktor, fra transparent over tæt og til mørklægning, igen alt efter hvilket behov rullegardinet skal opfylde.
Mørklægningsvæv er helt lystæt og kan være praktiske i soveværelse eller børneværelse. Det kan laves med kassette og sidesluser for en optimal mørklægning af rummet.
Vi har også tekniske væv, der reflekterer solen lys og varme og derved giver mulighed for et godt indeklima, samtidig med at du bevarer udsynet. Disse benyttes ofte i kontormiljøer.

Personligt præg

Gardinbus Danmark tilbyder et væld af muligheder for, at du kan sætte dit eget præg på dine rullegardiner. Vores kollektion med flere hundrede væv i forskellige farver og mønstre kan også kombineres med en afslutning i bunden af rullegardinet. Det kan for eksempel være en aluminiumsliste, der kan give et minimalistisk og eksklusivt udtryk. Det kan også være en træliste, eller en liste beklædt med et stof i en anden farve end rullegardinet. En mulighed er også at afslutte rullegardinet med en flæse for et feminint eller romantisk udtryk. Du kan også vælge i mellem mange forskellige dekorative nedtræk. For et mere enkelt og stilrent udtryk kan vælges en kassette, der skjuler rullegardinsrøret.

Betjening

Der er flere muligheder for, hvordan du kan betjene dit rullegardin. Der er den traditionelle med fjeder, hvor du betjener rullegardinet med et let ryk. Den mest anvendte betjening i dag er et kædetræk i den ene side af gardinet. Du kan selv vælge om det skal være i venstre eller højre side. Denne metode sikrer en nem betjening af dit rullegardin, hvor du kan stoppe det i præcis den position du ønsker. Kæden fås i flere farver eller som en metalkæde. Rullegardiner fås også med motor, hvor du let kan betjene det med et enkelt tryk på en kontakt eller en fjernbetjening. Ønsker du at undgå ledninger er batterimotor det oplagte valg.