Menu

Book et gratis besøg af gardinbussen!

  • Spar op til 30% på Gardin løsninger.
  • Gratis Besøg og Opmåling
  • Professionel rådgivning af erfarne montører.

Persienner

Persienner er en klassiker indenfor solafskærmning. Med de vandrette lameller har du mulighed for at regulere lysindfaldet lige som du ønsker det. Persienner udstråler elegance og enkelthed.

Gardinbussen Danmarks kollektion i aluminiums persienner af høj kvalitet indeholder en bred vifte forskellige farver. Vi har har også persienner med lidt struktur i overfladen og selvfølgelig persienner med trælameller, også i flere farver.

Persienner fås med flere forskellige lamelbredder og er velegnet til næsten alle typer vinduer, også vippevinduer og døre.

Gardinbus Danmark skræddersyer dine persienner, så de opfylder lige nøjagtig dine ønsker til udseende og dine behov for solafskærmning.

Persienner egner sig til alle hjemmets rum, samt i for eksempel kontormiljøer. Det er også et ofte benyttet valg til velux- og tagvinduer.

Gardinbus Danmark kan rådgive og vejlede dig i dit valg af persienner og vi udarbejder et uforpligtende tilbud. Ønsker du at gøre brug af tilbuddet kommer vi naturligvis ud og monterer dine nye gardiner.

Farver og typer

Vi tilbyder persienner i en bred vifte af flotte farver og med lameller i flere bredder. Der er også persienner med perforerede lameller eller med lysreflekterende effekt på bagsiden. Og så har vi naturligvis et flotudvalg i træpersienner.

Persienner er ideelle som udspændte i skråvinduer eller på døre. De kan også laves som udspændte modeller, hvor du frit kan kører persiennen ned fra toppen eller op fra bunden, alt efter hvor du ønsker at skærme for lys eller indkig.

Personligt præg

Gardinbus Danmark tilbyder persienner med lameller i flere breder og i mange farver. Til persienner med brede lameller kan du vælge et bredt stigebånd i en farve der matcher persiennen eller måske i en kontrastfarve. Du har rig mulighed for at sætte dit helt eget præg på dine persienner.

Betjening

Persienner betjenes ofte med en snor og en drejestang, der begge kan placeres i samme side. Det er også muligt at få kædetræk eller motor hvor du med en fjernbetjening kan kører persiennen op eller ned, samt vippe lamellerne