Menu

Book et gratis besøg af gardinbussen!

  • Spar op til 30% på Gardin løsninger.
  • Gratis Besøg og Opmåling
  • Professionel rådgivning af erfarne montører.

Panelgardiner

Panelgardiner er en anderledes og fleksibel gardinløsning til specielt større vinduespartier. Panel gardiner er brede baner af stof, som kan trækkes frem og tilbage uafhængigt af hinanden. De kan placeres lige præcis dér hvor du ønsker. Du får derfor en fleksibel løsning, hvor du kan skærme af for solen eller indkig lige nøjagtig dér, hvor behovet er. Eller selvfølgelig trække alle banerne for, så de dækker hele vinduespartiet.

Lækre panelgardiner

Med panelgardiner kan du vælge ensfarvede væv for et neutralt udtryk eller for eksempel kombinere med andre farver. Eller med andre strukturer eller mønstre og derved opnå et spændende og dekorativt udtryk.

Panelgardinerne kan også anvendes som flotte og fleksible rumdelere.
Gardinbus Danmark kan rådgive og vejlede dig i dit valg  og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud. Ønsker du at gøre brug af tilbuddet kommer vi naturligvis ud og monterer dine nye gardiner.

Farver og vævstyper

Panel gardinerne findes i mange flotte farver, strukturer og mønstre og de kan sammensættes helt efter din smag. Uanset om du ønske at de skal være enkle og stilrene, eller om de skal stå frem og være en væsentlig del af din indretning. Tætheden af vævet er en anden faktor, fra transparent over tæt og til mørklægning, igen alt efter hvilket behov panelgardinerne skal opfylde. De forskellige tætheder kan naturligvis også kombineres i samme system.

Vi har også tekniske væv, der reflekterer solen lys og varme og derved giver mulighed for et godt indeklima, samtidig med at du bevarer udsynet.

Personligt præg

Gardinbus Danmark tilbyder et væld af muligheder for, at du kan sætte dit eget præg på dine panelgardiner. Vores kollektion med væv i mange forskellige farver, mønstre og strukturer giver rig mulighed for at finde en kombination af farver, strukturer og mønstrer, der falder i din smag og passer til din indretning. Der er også mulighed for at få lavet panelbanerne med dekorative lister, der giver et stærkt og rent udtryk. Panelbanerne kan kan nemt udskiftes enkeltvis, hvis du på et senere tidspunkt ønsker at ændre på kombinationerne.

Betjening

Du kan vælge at panelbanerne betjenes nemt enkeltvis. Dette giver en stor fleksibilitet og du kan placere den enkelte bane lige, hvor du ønsker. Det er også muligt at koble banerne sammen, så de følger hinanden og du med ét træk kan kører alle banerne for eller fra. Panelbanerne kører i en skinne med flere spor, således at de kan parkeres bagved hinanden. Det er også muligt at få førerstænger til betjening.