Menu

Book et gratis besøg af gardinbussen!

  • Spar op til 30% på Gardin løsninger.
  • Gratis Besøg og Opmåling
  • Professionel rådgivning af erfarne montører.

Markiser

Gardinbus Danmark tilbyder også løsninger i udvendig solafskærmning. Vi har blandt andet et flot udvalg af markiser i høj kvalitet. Med en terrassemarkise kan du skabe et hyggeligt uderum og forsøde udelivet i sommermånederne. På en varm dag med høj sol kan du sidde i svalende skygge på terrassen og de skønne sommeraftner forlænges, da du kan sidde dugfrit under markisen.

Vores markiser er af høj kvalitet og med et stort udvalg af dugfarver i lysægte, vejrbestandig markisestof. Vi har naturligvis et stort udvalg af farver og mønstrer.

Markise modeller

Marskiserne fremstilles i flere forskellige modeller, alt afhængig af monteringsmuligheder, hvor stort et areal der ønskes overdækket og selvfølgelig efter personlig smag for designet. Det kan være med fritliggende dugrør eller i kassette. I nogle modeller er der mulighed for et rullegardin i forbommen, der kan køres ned for yderligere afskærmning.

Betjening er manuelt med drejestang eller elektrisk med motor og kontakt eller fjernbetjening. Ved udsatte steder anbefaler vi altid vindautomatik, der sikrer at din markise selv kører ind, når vindstyrken når en forudindstillet grænse. Du kan også tilkoble solautomatik, der styrer at markisen af sig selv kører ud, når solen står på. Dette kan hjælpe på at regulere indeklimaet, ved at markisen selv kører ud, mens du for eksempel er på arbejde. Solautomatik kombineres altid med vindautomatikken for din sikkerhed.

Markiser til vinduer

Vinduesmarkiser er en anden mulighed for at forbedre indeklimaet, da den afskærmer effektivt mod selv lavtstående sol.

Screens er et udvendigt rullegardin med en høj refleksion af lys og varme. Vævet er dog transparent, så du stadig bevarer udkig. Denne løsning bruges ofte til større vinduespartier i private hjem og til kontorer. En screen forbedrer indeklimaet markant.

Læskærm / sidemarkise er en unik mulighed for efter behov at skærme af for let vind eller nysgerrige blikke. Læskærmen er i en aluminiumskassette der monteres på muren og fungerer ved at den manuelt trækkes over til en nem fastgørelse på modstående mur eller en stolpe. Dugen holdes stram af en kraftig fjeder i kassetten.

Se mere om sidemarkiser her

Markiser på specialmål

Gardinbus Danmark fremstiller din markise på specialmål, så de opfylder lige nøjagtig dine ønsker til udseende og dine behov for solafskærmning.

Mulighederne er mange og Gardinbus Danmark kan rådgive og vejlede dig i dit valg af markise eller anden udvendig solafskærmning og vi udarbejder et uforpligtende tilbud. Ønsker du at gøre brug af tilbuddet kommer vi naturligvis ud og monterer din nye markise.