Menu

Book et gratis besøg af gardinbussen!

  • Spar op til 30% på Gardin løsninger.
  • Gratis Besøg og Opmåling
  • Professionel rådgivning af erfarne montører.

Lamelgardiner

Lamelgardiner er ofte den optimale solafskærmnings løsning i større vinduespartier, men kan naturligvis også anvendes i mindre vinduer. Ved blot at dreje lamellerne kan du styre lysindfaldet i rummet.

Vores kollektion i lamelgardiner indeholder et væld af forskellige farver, mønstre, strukturer og egenskaber, der kan imødekomme enhver stil og ethvert funktionelt behov. Lamelgardiner kan også laves til vinduespartier med skrå overkarm.

Gardinbus Danmark skræddersyer dine lamelgardiner, så de opfylder lige nøjagtig dine ønsker til udseende og dine behov for solafskærmning. Lamelgardiner fås i flere bredder.

Lamelgardiner egner sig specielt til rum med store vinduespartier, hvor de lodrette linjer giver et roligt og elegant udtryk. Lamelgardiner bruges også ofte i kontormiljøer på grund af deres fleksible regulering af lysindfald.

Gardinbus Danmark kan rådgive og vejlede dig i dit valg af lamelgardiner og vi udarbejder et uforpligtende tilbud. Ønsker du at gøre brug af tilbuddet kommer vi naturligvis ud og monterer dine nye gardiner.

Farver og vævstyper

Udvalget af vores lamelgardiner dækker hele farveskalaen fra lys til mørk, afdæmpet til farverigt og i ensfarvet eller mønstret. Tætheden af vævet er en anden faktor, fra transparent over tæt og til mørklægning, igen alt efter hvilket behov lamelgardinet skal opfylde.

Mørklægningsvæv er helt lystæt og kan være praktiske i soveværelse eller børneværelse.

Vi har også tekniske væv, der reflekterer solens lys og varme og derved giver mulighed for et godt indeklima, samtidig med at du bevarer udsynet.

Personligt præg

Gardinbus Danmark tilbyder et væld af muligheder for, at du kan sætte dit eget præg på dine lamelgardiner. Vores kollektion med væv i mange forskellige farver, mønstre og strukturer giver rig mulighed for at finde netop de lameller der falder i din smag og passer til din indretning. Du kan også vælge at kombinere to eller flere farver i samme lamelsystem. Lamellerne kan nemt udskiftes enkeltvis, hvis du på et senere tidspunkt ønsker at ændre på farvekombinationerne.

Lamellerne kan fås enten med bundkæde eller med indsvejsede bundlodder.

Betjening af lamelgardiner

Lamelgardiner er nemme at betjene med snor og kædetræk. Du kan selv vælge om det skal være i venstre eller højre side. Lamelgardin fås også med motor, hvor du let kan betjene det med et enkelt tryk på en kontakt eller en fjernbetjening.