Menu

Book et gratis besøg af gardinbussen!

  • Spar op til 30% på Gardin løsninger.
  • Gratis Besøg og Opmåling
  • Professionel rådgivning af erfarne montører.

Gardiner

Gardiner er den klassiske løsning til afskærmning i både vinduer og døre. De fungerer i næsten alle hjemmets rum og gør sig godt i almindelige vinduer og i store vinduespartier.

Gardinbus Danmark har bussen fyldt med gardinprøver i et utal af typer, farver, mønstre og strukturer. Lige fra elegante, transparente solgardiner over tætte væv i mange designs til lysdæmpende og mørklæggende gardiner. Et stort og inspirerende udvalg og naturligvis med de nyeste trends.

Gardiner kan være et vigtigt element i det udtryk, den stil, som du ønsker i dit hjem. Med et let, lyst gardin kan du implementerer dem i din indretning, hvor du ønsker enkelhed og lethed. Kraftigere gardiner kan være med til at give rummet hygge og varme. Mulighederne er mange, uanset hvilket præg du ønsker dine nye gardiner skal sætte.

Gardiner kan også anvendes som lette og flotte rumdelere. Ligeledes kan længder af gardiner hjælpe på akustikken.

Gardinbus Danmark kan rådgive og vejlede dig i dit valg af gardiner og vi udarbejder et uforpligtende tilbud. Ønsker du at gøre brug af tilbuddet får vi skræddersyet dine nye gardiner og kommer naturligvis ud og monterer dem.

Farver og personligt præg

Gardinbus Danmark tilbyder en verden af forskellige farver, mønstre, strukturer og tætheder med både klassiske dessiner og de nyeste trends. Derfor har vi garanteret også noget der falder i din smag og passer til din indretning, uanset om dit ønske er, at de skal være enkle og neutrale, eller en mere væsentlig og fremtrædende del af din indretning eller måske endda prangende og voluminøse.

Farver og mønstre er én ting, tætheden af stoffet er en anden. Vi har alt fra transparente stoffer over tæt og til mørklægning, igen alt efter hvilket behov gardinerne skal opfylde. Det kan også være at løsningen for dig er to lag gardiner; transparente solgardiner til om dagen kombineret med et tættere gardin til om aftenen.

Vi vejleder dig i de forskellige muligheder, hvorpå vi kan sy dine nye gardiner; om det skal være med traditionelt rynkebånd eller med en type af fast læg, der giver gardinerne nogle pæne folder og et flot fald i stoffet.

Gardinbus Danmark tilbyder selvfølgelig også et stort og spændende udvalg inden for skræddersyet badeforhæng.

Gardin betjening

Vores gardinstænger er af aluminium, lakeret hvis de skal være for eksempel hvide. Gliderne kører let i skinnerne, så du hurtigt og nemt kan trække dine gardiner for og fra. Du kan vælge eventuelt vælge at de bliver monteret med førerstænger.

Der findes mange typer af gardinstænger, alt efter om det er til montering i loft eller på væg. Vi guider dig i valget af den rette gardinstang.

Det er også muligt at få med motor, hvor du let kan betjene gardinet med et enkelt tryk på en kontakt eller en fjernbetjening.