Menu

Book et gratis besøg af gardinbussen!

  • Spar op til 30% på Gardin løsninger.
  • Gratis Besøg og Opmåling
  • Professionel rådgivning af erfarne montører.

Foldegardiner

Foldegardiner er en dekorativ og populær løsning i solafskærmning. De har rullegardinets funktion, men kombineret med gardinstoffet, der folder i lag, giver det et helt andet udtryk. Gardinerne kan være både lette og elegante eller markante og fashionable.

Når du skal vælge stof til dine nye foldegardiner, er det ud fra vores inspirerende kollektion af gardinstoffer, hvor har vi et stort og spændende udvalg af forskellige farver, mønstre, strukturer og tætheder. Fra klassiske dessins til de nyeste trends.

Skræddersyede foldegardiner

Gardinbus Danmark skræddersyer dine foldegardiner, så de opfylder lige nøjagtig dine ønsker til udseende og dine behov for solafskærmning.

Foldegardiner egner sig til alle hjemmets rum. Det er nu også muligt at få lavet foldegardiner til veluxvinduer.

Gardinbus Danmark kan rådgive og vejlede dig i dit valg af foldegardiner og vi udarbejder et uforpligtende tilbud. Ønsker du at gøre brug af tilbuddet kommer vi naturligvis ud og monterer dine nye gardiner.

Farver og personligt præg

Gardinbus Danmark’s udvalg af gardinstoffer er en verden af forskellige farver, mønstre, strukturer og tætheder, med både klassiske dessiner og de nyeste trends. Derfor har vi garanteret også noget der falder i din smag og passer til din indretning, uanset om dit ønske er, at dine foldegardiner skal være lette og elegante, eller at de måske skal være mere øjenfaldende og en væsentlig del af din indretning.

Farver og mønstre er én ting, tætheden af stoffet er en anden. Vi har alt fra transparente stoffer over tæt og til mørklægning, igen alt efter hvilket behov et foldegardin skal opfylde. Det kan også være at løsningen for dig er to lag afskærmning; et transparent gardin til om dagen kombineret med et mørklægningsrullegardin, der er monteret ”usynligt” bag ved gardinet, som kan rulles ned om aftenen.

Betjening

Foldegardinerne betjenes enten af et snortræk eller som oftest af et kædetræk. De kan også vælges med motor, hvor du let kan betjene det med et enkelt tryk på en kontakt eller en fjernbetjening.