Menu

Book et gratis besøg af gardinbussen!

  • Spar op til 30% på Gardin løsninger.
  • Gratis Besøg og Opmåling
  • Professionel rådgivning af erfarne montører.

Fluenet / Insektnet

Gardinbus Danmark har kvalitetsprodukter i fluenet / insektnet. Vi har løsningen, når fluerne og de andre insekter kommer om sommeren. Med fluenet / insektnet kan du holde insekterne ude, og døre og vinduer åbne på samme tid.

Vi har flere forskellige typer af insektnet. Rullegardiner med kassette og sidesluser er den mest benyttede løsning i vinduer. Det er effektivt og neutralt, og så er det nemt at betjene. Til plast- og aluminiumsvinduer, der åbner indad har vi faste ramme, der monteres så du naturligvis stadig frit kan kippe vinduet eller åbne det helt. Til døre er vores plissédør et ofte benyttet valg. Der er mange muligheder monteringsmæssigt og derfor er plissédøren ofte det naturlige valg. Det betjenes nemt og fylder ikke meget, når det er kørt fra til den ene side. Du kan også helt afmontere plissédøren, ved at ”klikke den af” uden brug af værktøj, for eksempel i vinterhalvåret.

Alle profiler er i lakeret aluminium og fås i flere farver.

Vores insektnet bliver altid lavet på specialmål, så de passer lige nøjagtigt til dine vinduer og døre og lukker helt tæt. Som oftest kan insektnet monteres bagved dine gardiner.
Gardinbus Danmark kan rådgive og vejlede dig i dit valg af insektnet og vi udarbejder et uforpligtende tilbud. Ønsker du at gøre brug af tilbuddet kommer vi naturligvis ud og monterer dine nye gardiner.