Menu

Book et gratis besøg af gardinbussen!

  • Spar op til 30% på Gardin løsninger.
  • Gratis Besøg og Opmåling
  • Professionel rådgivning af erfarne montører.

Duo Rollers

Duo Rollers er egentlig et rullegardin, men med to lag væv. Det unikke er, at vævene har striber, der er henholdsvis transparente og ikke-transparente. Ved at bevæge stoffet op og ned vil striberne forskydes og derved kan du regulere for mængde af lysindfald og indkig, eller lukke helt af. Duo-Rollers har egenskaberne fra både rullegardin og en persienne i samme gardin.

Gardinbus Danmark tilbyder et stort og stilfuld udbud af kvaliteter, strukturer og farver. Striberne i vævet kan laves i flere bredder.

Duo Roller gardiner egner sig med sit elegante, stilrene udseende til de fleste af hjemmets rum.

Gardinbus Danmark kan rådgive og vejlede dig i dit valg af duo gardiner og vi udarbejder et uforpligtende tilbud. Ønsker du at gøre brug af tilbuddet kommer vi naturligvis ud og monterer dine nye gardiner.

Farver og vævstyper

Gardinbus Danmark har Duo-Rollers i flere forskellige vævstyper og farver. Der er et stort udvalg i både lyse og mørke, men vi har selvfølgelig også de nyeste trend farver. Der ud over er der flere dessiner i naturfarver. Der er et udvalg af forskellige strukturer og vævninger, fra det fine til det grove.
Der kan vælges forskellige typer aluminiums bundlister og gardinet kan leveres med en elegant kassette, der understreger det stilrene look.

Betjening af Duo Rollers

Duo Rollers betjenes med et kædetræk i venstre eller højre side i plastik eller metal. En anden mulighed er med motor, hvor du let kan betjene det med et enkelt tryk på en kontakt eller en fjernbetjening.