Menu

Book et gratis besøg af gardinbussen!

  • Spar op til 30% på Gardin løsninger.
  • Gratis Besøg og Opmåling
  • Professionel rådgivning af erfarne montører.

Gardiner til skråvinduer

Før i tiden var der ikke det helt store udvalg af gardiner til skråvinduer. Der var ikke meget inspiration at hente hverken med hensyn til farver eller typer af gardiner til skråvinduer. Det er heldigvis blevet anderledes og i dag har vi en bred vifte af forskellige typer at vælge imellem. Der kan være forskel på hvilket type gardin til skråvinduer, du skal vælge i forhold til i hvilket rum, de skal bruges i. Mørklægningsgardiner bliver for det meste brugt i soveværelser og børneværelser og ikke så meget i opholdsstuer. Vi vil nedenfor skrive lidt om de forskellige typer, så du kan få en fornemmelse af, hvad den bedste løsning vil være for dig. Hvis der er noget du er i tvivl om, så står vi naturligvis altid til rådighed med kyndig rådgivning og vejledning, så du får den løsning, som bedst virker for dig og din familie.

Bestil gratis besøg af gardinbussen

Flere slags gardiner til skråvinduer

Det mest traditionelle valg er nok stadig rullegardinet. Det fås i mange flotte farver og mønstre, så det nemt kan tilpasses indretningen i din bolig. Her dæmper du nemt for lyset og sikre din privatsfære. Hvis dine skråvinduer sidder inden for rækkevidde, så er den billigste løsning at vælge den manuelle betjening, hvor du trækker i en gribeliste og selv justerer rullegardinet efter behov. Du kan naturligvis også vælge den elektriske udgave, som bliver betjent med en fjernbetjening.

Valget kan også falde på de smarte persienner til skråvinduer. Her får du virkelig fuld kontrol over dagslyset. Du kan nemt lukke fuldstændig af for solen ved at trække persiennerne helt ned. På samme måde får du masser af lys ved at skubbe persiennerne helt op. Hvis du derimod ønsker noget retningsbestemt lys eller bare har lyst til at få lidt lys ind, så drejer du bare på persiennerne. Så lukker du kun den mængde lys ind, som du har behov for. Derfor er de oplagte at bruge i hjemmekontoret eller hobbyrummet. Da persiennerne er lavet af aluminium tåler de meget høj luftfugtighed. Derfor er de ideelle til både badeværelset og køkkenet. De er meget rengøringsvenlige og du slipper endvidere for snoretræk og stænger. Der er en gribeliste i bunden af persiennerne som du bruger til at hæve eller sænke dem med. Du får selvfølgelig også her mange flotte farver at vælge imellem.

Bestil gratis besøg af gardinbussen

Fås også som elektriske gardiner til skråvinduer

Plisségardiner til skråvinduer er det oplagte valg til stuen, hvor der gerne må komme lys ind, uden at det behøver være det stærke sollys. Du får fuld kontrol over hvor meget lys, du lukker ind i din stue, da disse plisségardiner ikke sidder fast i hverken top eller bund. De fungerer faktisk som en fleksibel plissévæg, som du kan flytte rundt med, som du har lyst til. Gardinet bliver nærmest svævende, idet der er fuldstændig trinløs justering. Plisségardiner til skråvinduer fås både med manuel betjening og med fjernbetjening og naturligvis i et væld af flotte farver.

Mørklægningsgardiner er en god løsning til børne- og soveværelset. Det giver bedre mulighed for en god middagslur og det er nemmere at falde i søvn om sommeren, hvor det stadig er lyst udenfor.