Menu

Book et gratis besøg af gardinbussen!

  • Spar op til 30% på Gardin løsninger.
  • Gratis Besøg og Opmåling
  • Professionel rådgivning af erfarne montører.

Gardiner Roskilde

Gardinbussen giver dig et stort udvalg af gardiner i Roskilde

Det kan være svært at vælge gardiner til sit hjem – specielt hvis man ikke har mulighed for at afprøve dem, førend man har købt dem. Dette er Gardinbussen udmærket klar over, og derfor tilbyder vi at komme hjem til dig i Roskilde, sådan at du kan teste forskellige designs og modeller, inden du træffer et valg.

Gardinbus Danmark er et samarbejde mellem selvstændige gardinbusser, som er spredt udover hele landet. Det vil altså sige, at et team af erfarne konsulenter og montører aldrig er længere væk fra Roskilde, end at du kan booke en aftale, så vi sammen kan finde den rigtige løsning for dig.

Bestil gratis besøg af gardinbussen

Få et gratis besøg af Gardinbussen i Roskilde

Gardiner er en af de ting, som er med til at fuldende et hjem. Det kan dog godt være svært at vurdere, hvorvidt forskellige designs og modeller af gardiner passer ind i ens hjem, når man står ude i en butik. Derfor kører Gardinbussen gerne til Roskilde, sådan at du kan opleve de forskellige typer og designs af gardiner i dit eget hjem.

Gardinbussen hjælper dig gerne med alt indenfor gardiner. Vi tager gerne prøver af forskellige stoffer med ud, sådan at du kan finde frem til lige netop det design, som du synes, passer bedst ind i dit hjem. Derudover så monterer vi selvfølgelig gardinerne for dig, sådan at de kommer til at sidde helt perfekt.

Vi har et bredt udvalg af forskellige gardiner, så chancen for at vi har lige netop det, som du har i tankerne, er relativ stort. Vores udvalg af traditionelle gardiner og solafskærmning inkluderer bl.a.:

  • Foldegardiner
  • Rullegardiner
  • Lamelgardiner
  • Panelgardiner
  • Plisségardiner
  • Duo-rollers
  • Persienner.

Udover de ovennævnte varer, så forhandler vi også insektnet, udvendig solafskærmning og markiser, så der er rig mulighed for at finde lige netop det, som du søger indenfor gardiner og solafskærmning, når du får besøg af Gardinbussen i Roskilde.

Gardinbussen rykker ud, når du mangler nye gardiner i Roskilde

Hvis du overvejer at skifte dine gamle gardiner ud med nogle nye, så kan du kvit og frit booke et besøg af Gardinbussen. Bussens personale består af dygtige konsulenter/montører, som kan vejlede dig til at finde den ultimativt bedste løsning for dig og dit hjem. Det første møde er helt gratis, så du kan helt uforpligtende få besøg af Gardinbussen i Roskilde.

Når du har valgt, hvilken type og design af gardiner som du godt kunne tænke dig, så måler vi op og giver dig et uforpligtende tilbud på, hvad det vil komme til at koste. Når dine skræddersyede gardiner er færdige, så kommer vi ud og monterer gardinerne i Roskilde. På denne måde kan du altså få helt nye gardiner i Roskilde, uden at du selv behøver at køre frem og tilbage til en butik.

Bestil gratis besøg af gardinbussen

En gardinbus fyldt af smukke og praktiske designs.

Uanset om du drømmer om dramatiske, tunge gardiner til stuen, eller om du leder efter afskærmning af indkig til soveværelset, så er det altså intet problem i at få nye gardiner i Roskilde, hvis man vælger at få besøg af Gardinbussen.

Gardinbussen er nemlig proppet med lækre stofprøver i alverdens farver, mønstre og strukturer. Du har dermed mulighed for at finde gardiner, som kommer til at udtrykke lige netop den stilart, som vil passe bedst ind i dit hjem. Hvis du dog er i tvivl om, hvilken type gardiner der vil være mest praktiske, så er konsulenten ombord på Gardinbussen selvfølgelig altid klar på at give dig den bedste og mest brugbare vejledning.

Hvis du er blevet inspireret til at forkæle dig selv og dit hjem med nye gardiner, så kontakt Gardinbus Danmark i dag og aftal et møde, sådan at du kan få nye gardiner i Roskilde.