Menu

Book et gratis besøg af gardinbussen!

  • Spar op til 30% på Gardin løsninger.
  • Gratis Besøg og Opmåling
  • Professionel rådgivning af erfarne montører.

Gardiner Odense

Gardiner er en vigtig del af et hvert hjem. Det er først og fremmest en praktisk foranstaltning for at holde lys ude eller skærme af for privatlivet. Men det er også en afgørende del af det æstetiske udtryk i dit hjem. Derfor er valget af nye gardiner en stor beslutning.

Det anbefales derfor altid at få råd og vejledning og købe lokalt. Vil du derfor købe gardiner i Odense har du en unik mulighed for at få besøg af Gardinbussen.

Lokal og professionel rådgivning

Gardinbus Danmark er et samarbejde mellem selvstændige gardinbusser fordelt over hele landet. Hvis du bestiller et gratis besøg hos os, vil du derfor få besøg af en lokal gardinbus, der kan fremvise et flot udvalg af mange forskellige typer gardiner i Odense.

Gardiner Odense

Det vigtigste, vi kan tilbyde, er god og professionel rådgivning i dit hjem.

Når man skal have sat nye gardiner op, er der mange ting at tage højde for. Gardinerne skal passe i størrelse og ophænges ordenligt. Alt dette tager vi os selvfølgelig også af. Vi måler op og sørger for, at alt er som det skal være.

Dernæst er det vigtigt, at gardinerne opfylder de praktiske funktioner. Hvis gardinerne skal bruges i dit soveværelse, og formålet er at skærme af for morgensolen, så du kan sove længe uden at blive forstyrret, er der brug for et sæt. Hvis de modsat skal hænge i stuen og mest af alt skal bruges som pynt, er der behov for et andet sæt.

Herefter skal vi selvfølgelig kigge på, hvordan de skal se ud. Der findes et hav af forskellige gardiner i Odense, og det er især her, hvor vores professionelle rådgivning bliver guld værd.  

Bestil gratis besøg af gardinbussen

Et samarbejde mellem os og dig

Når vi skal finde de rigtige gardiner i Odense og omegn, er det selvfølgelig et samarbejde mellem os og dig. Vi kan komme med alt vores viden om, hvad der ser god ud, og hvad der passer til dit hjem, men i sidste ende er det dig, der skal kigge på gardinerne hver dag, så derfor indtager vi selvfølgelig kun en rådgivende rolle.

Vi begynder med en snak om dine forventninger og ønsker. Det kan være, at du allerede har en klar idé om, hvad du vil have, og så tager vi selvfølgelig bare udgangspunkt i det. Det kan også være, at du ingen ideer har overhovedet, og så er det os, der kan komme med nogle forslag til, hvad vi kunne kigge på.

Lige meget hvad skal vi nok finde noget, som du bliver glad for.

Vi kører ikke kun ud med gardiner i Odense, men også til resten af Fyn

Som nævnt i starten er Gardinbus Danmark et samarbejde mellem selvstændige gardinbusser fordelt over hele landet. Bor du ikke i Odense, men et andet sted på Fyn, kører vi derfor selvfølgelig også ud til dig. Og hvis du slet ikke bor på Fyn, kører vi selvfølgelig også ud, så bliver det bare ikke nogen af vores Gardinbusser fra Odense.

Den store fordel ved at vælge en Gardinbus frem for at tage ind i en butik er selvfølgelig, at vi kommer ud i dit hjem. Det giver nogle helt andre muligheder for rådgivning, samtidig med at vi kan vise forskellige prøver frem og se dem i forhold til resten af din indretning.

På denne måde er du sikker på, at du får nogle gardiner, du er glade for. For hvem har ikke prøvet at stå i en butik og kigge på et møbel og tænke, at det er helt perfekt. Kun for så at komme hjem og se, at det slet ikke passer ind i hjemmet.

Det er denne oplevelse, du undgår ved at vælge Gardinbussen, for her kigger vi på gardinerne i dit hjem.