Menu

Book et gratis besøg af gardinbussen!

  • Spar op til 30% på Gardin løsninger.
  • Gratis Besøg og Opmåling
  • Professionel rådgivning af erfarne montører.

Gardiner nedefra og op

Ville du også elske at have et gardin, som du kunne trække op nedefra? Så vil vi gerne hjælpe dig med at finde frem til netop dette.
Denne type kaldes også for flyvende plisségardiner eller up and down gardiner. Disse kan dertil findes i forskellige tykkelser, designs og størrelser. Vi står klar til at hjælpe dig i mål med lige den løsning, der passer bedst til dig og dit hjem.

Det er individuelt, hvad man foretrækker, når det kommer til gardiner og persienner. Nogle vil gerne have, at der bliver helt mørklagt, og andre ønsker, at de stadig kan kigge ud og få en smule lys ind. Men hvad er fordelene ved disse nedefra og op gardiner? Det kan du læse meget mere om herunder.

Bestil gratis besøg af gardinbussen

Hvad er fordelene ved at have gardiner nedefra og op?

Her får du de tre største fordele, som du kan opnå i dit hjem, hvis du vælger denne type af gardin

Det er en fleksibel løsning

Denne løsning kan passe til stort set alle vinduer. Vinduer kan ofte være udformet i forskellige faconer, men dette er ikke noget problem, hvis du vælger flyvende plisségardiner.
Når de først er monteret, vil du også opleve en masse frihed. Du kan altid selv vælge, hvilke dele af vinduet der skal dækkes tid, og du kan endda rulle dem op nede fra. Så hvis solen altid står det forkerte sted og generer i din stue, så er dette klart en god løsning.

Hvad vil du se, og hvem må se ind?

Det er et evigt dilemma. Hvis jeg ruller gardinerne ned, så kan jeg ikke se ud. Men hvis gardinerne er rullet op, kan alle se ind. Med disse smarte up and down gardiner bliver dette løst. Hvis du bor i stueetagen, kan du nøjes med at dække den nederste halvdel af vinduet. Derved er der ingen, der kan se ind, men du får masser af lys fra den øverste del af vinduet.

Variation

Som du kan læse mere om herunder, så findes disse nedefra og op gardiner i mange forskellige variationer og stilarter, så du frit kan vælge den type, der passer dig.

Hvilken type passer bedst til dig og dit hjem?

Når du skal vælge dit nye gardin, har du en del muligheder. Det første valg, du skal træffe, handler om transparentheden. Skal gardinet være transparent? Semi-transparent eller mørklæggende?
Når du har taget stilling til dette, kan du med fordel tage stilling til, om du ønsker lister på dit nye gardin. Denne type af up and down gardiner, kan fås med både top og bundliste. Disse findes i forskellige farver, så de matcher gardinet.

Bestil gratis besøg af gardinbussen

Passer gardinerne til dit hjem?

Der er altså en masse valg, der skal træffes, når det handler om gardiner der går nedefra og op. Det kan også være svært at visualisere alle mulighederne, men det er der heldigvis svar for. Gardinbussen kan tilbyde dig et gratis og fuldkomment uforpligtende tilbud. Vi kan komme ud i dit hjem og montere gardinerne og samtidig have en masse forskellige prøver med. Hvis du ikke synes om resultatet, så pakker vi sammen og tager tingene med hjem igen, og det har ikke kostet dig noget som helst.
Vil du gerne have hjælp til at træffe det rette valg og herefter en kvalitetsfyldt montering og vejledning? Så er vi klar til at hjælpe, kontakt os i dag!