Menu

Book et gratis besøg af gardinbussen!

  • Spar op til 30% på Gardin løsninger.
  • Gratis Besøg og Opmåling
  • Professionel rådgivning af erfarne montører.

Gardiner København

Er du på udkig efter nye gardiner i København og omegn, men ved ikke hvilke gardiner du skal have? Netop denne problemstilling kan vi sagtens relatere til hos Gardinbus Danmark, og vi vil hellere end gerne hjælpe dig.

Vi er et samarbejde mellem selvstændige gardinbusser, hvor kvalitet og god service er i højsædet. Så hvad end du er på udkig efter almindelige gardiner, plisségardiner, rullegardiner, lamelgardiner eller noget helt andet, kommer vi gerne forbi og hjælper med at finde de helt rigtige gardiner til dig.

Gardinbussen hjælper med dig med at finde flotte gardiner i København

Det at vælge gardiner kan være utrolig svært, da de gerne både skal være praktiske og have et flot udseende. Et gardin kan nemlig være medvirkende til at forbedre udseendet af et givent rum og holde lys samt nysgerrige øjne ude af rummet. For at finde frem til det helt rigtige gardin i dit hjem, kan det være en god idé at få en given løsning vist visuelt i det pågældende rum.

På denne måde kan du finde netop den gardinløsning, som kan opfylde dine behov og ønsker. Her kan vi tilbyde at få sendt en gardinbus hjem til dig, så du sammen med den pågældende konsulent/montør kan finde den helt rigtige løsning.

Hos Gardinbus Danmark kan vi tilbyde et væld af forskellige løsninger indenfor gardiner i København, og vi følger de nyeste trends på markedet. Hvad end du er på udkig efter foldegardiner, lamelgardiner, panelgardiner, plisségardiner, duo-rollers (dobbeltvævet rullegardin) eller noget helt andet, så står vi klar til at hjælpe dig.

Vi kan også tilbyde at montere markiser, sidemarkiser og insektnet hos dig, hvis du har et ønske omkring en af de disse løsninger.

Bestil gratis besøg af gardinbussen

Vi rådgiver dig omkring gardiner i København

Hvis du er kommet frem til en konklusion om, at du gerne vil have besøg af Gardinbus Danmark, så kan du med fordel få skabt lidt idéer omkring opgaven, som du gerne vil have løst. Her kan det være en god idé at kigge på funktionen af det gardin, som du gerne vil have installeret. Lysindfald er en vigtig detalje omkring gardinløsninger, og du kan derfor med fordel overveje, hvordan du ønsker, at det skal være inden gardinbussen kigger forbi. Tilmed også hvordan du ønsker, at udseendet på gardinet skal være.

Hvis du er på bar bund i henhold til lysindfald, typer af gardiner og størrelsen, så vil vores konsulenter/montører kunne hjælpe dig med gratis rådgivning og opmåling. Så kan I efterfølgende finde frem til netop den gardinløsning, som passer til dit behov og din personlige stil. Vi vil i hvert fald gøre vores for, at du får kyndig vejledning og bliver tilfreds med resultatet.

Book et gratis besøg af Gardinbussen

Er du fortsat i tvivl om, hvorvidt du skal benytte dig af Gardinbus Danmark i forbindelse med nye gardiner i København og omegn, er det muligt for dig at bestille et gratis besøg af Gardinbussen. Her vil vi komme hjem til dig og give gratis rådgivning samt opmåling.

Dertil vil vi medbringe vores store sortiment af gardinløsninger, så du kan se en given løsning i praksis hjemme hos dig selv. På denne måde håber vi, at du finder frem til den helt perfekte løsning til dit hjem og ikke ender med en gardinløsning, som du ikke bryder dig om. Bor du ikke i København og omegn, kan du stadigvæk benytte dig af vores service og gardinløsninger, da vores gardinbusser dækker hele Danmark.

Når vi har målt op og rådgivet dig omkring en gardinløsning, udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig. Vælger du at takke ja til tilbuddet, vil vores montører også komme hjem til dig og montere din nye flotte gardinløsning.