Menu

Book et gratis besøg af gardinbussen!

 • Spar op til 30% på Gardin løsninger.
 • Gratis Besøg og Opmåling
 • Professionel rådgivning af erfarne montører.

Gardiner Helsingør

Book et besøg af Gardinbussen i Helsingør 

Står du og mangler nye gardiner i Helsingør? Hos gardinbussen har du mulighed for at booke et gratis og uforpligtende besøg, hvor vi i fællesskab drøfter muligheder, så du kan få den helt rette gardinløsning i dit hjem. Vores gardinbus dækker hele Danmark – blandt andet Helsingør. Vi er fleksible og kontakter dig allerede 24 timer, efter du har booket et møde i hverdagen.

Bestil gratis besøg af gardinbussen

Bestil Gardinbussen til Helsingør

Hvis du gerne vil bestille skræddersyede gardiner i Helsingør, men mangler professionel vejledning og opmål, er det os, du skal kontakte. Vores Gardinbus gør det muligt at komme omkring i de danske byer for at måle op, give fordelagtige tilbud og efterfølgende montere gardinerne.

Gardinbussen er et samarbejde mellem forskellige gardinbusser rundt omkring i landet. Vi er både konsulenter og montører, som sikrer, at du får den rette service og et godt tilbud. Hvis du mangler ideer til dine kommende gardiner, sørger vi får, at du får mulighed for at se de forskellige prøver i form af farver og modeller. Allerede 24 timer efter du har booket et gratis møde, kontakter vi dig for at aftale et nærmere tidspunkt, så vi nemt og hurtigt kan komme ud til dig.
Nedenfor kan du få et overblik over hvilke gardintyper, du kan købe hos os:

 • Vi tilbyder traditionelle gardiner – foldegardiner, rullegardiner, lamelgardiner, panelgardiner, plisségardiner, duo-rollers eller persienner
 • Vi tilbyder solafskærmning såsom markiser og læskærme
 • Vi tilbyder insektnet i mange forskellige afskygninger.

Book et besøg i Helsingør af Gardinbussen

Det kan være svært at finde de helt rette gardiner til dit hjem. De fleste ønsker nemlig samtidig at skabe en rød tråd, hvor alle husets vinduer har identiske gardiner. Det kan altså være lidt af projekt selv at måle op og efterfølgende kontakte en udbyder for at finde frem til de rette gardiner – vi kender alt til problematikken. Ved at kontakte os slipper du derfor for at køre Helsingør rundt for at lede efter den rette gardinforhandler. Vi kommer ud til dig og sørger for, at du foretager det helt rigtig valg.
Hvis du ikke på forhånd ved, hvilke gardiner du skal vælge, kan du få professionelle råd og vejledning hos vores konsulenter, der har mange års erfaring inden for gardiner. Hos os får du mange mulighed for at finde de helt rette gardiner for dig og dit hjem. Vores brede udvalg sørger for, at du også kan vælge imellem de helt nye trends inden for gardiner. Hvis du er i tvivl om, hvor meget du får med ved at vælge Gardinbussen Helsingør, får du nedenfor et større overblik:

 • Du får råd og vejledning til at vælge de rette gardiner
 • Er du i tvivl om valg af stof, hjælper vi dig med at finde de rigtige farver og materialer, der matcher din stil
 • Vi måler op og sørger for, at dine gardiner bliver skræddersyet til dine vinduer
 • Vi syer efterfølgende gardinerne for dig, hvis du vælger at tage imod tilbuddet
 • Vi monterer og hænger gardinerne op.
Bestil gratis besøg af gardinbussen

Fordelen ved at kontakte os er, at du selv slipper for at udføre ovenstående punkter. Vi hjælper dig igennem processen fra start til slut og sørger for, at du får skræddersyede gardiner efter behov. Vi ved, hvor svært det kan være at beslutte sig for de helt rigtige gardiner. Ligeledes kan det være en tidskrævende proces. Derfor hjælper vi dig netop ved at komme forbi til en uforpligtende samtale, så du sparer tid allerede fra starten. Vi sørger for, at du får den rette hjælp hos vores Gardinbus i Helsingør. Det eneste, du skal gøre, er blot at kontakte os ved enten at ringe eller bestille et gratis og uforpligtende møde. Du skal blot udfylde formularen på vores hjemmeside, og så hører du fra os inden for 24 timer i hverdagen.