Menu

Book et gratis besøg af gardinbussen!

  • Spar op til 30% på Gardin løsninger.
  • Gratis Besøg og Opmåling
  • Professionel rådgivning af erfarne montører.

Gardiner efter mål

I stedet for at købe gardiner i bestemte standardmål, som ofte ikke passer 100 %, så kan du bestille nye gardiner efter mål her hos Gardinbus Danmark. Der er ingen grund til at bøvle med gardiner, som ikke passer i størrelsen. Resultatet bliver aldrig rigtig godt og du vil med stor sandsynlighed fortryde dit valg. Du behøver heller ikke at finde symaskinen frem og selv gå i gang, bare fordi dine vinduer ikke har standardmål. Vi laver skræddersyede gardin løsninger til dig, som du kan være glad for i mange år.

Bestil gratis besøg af gardinbussen

Stort udvalg

Gardinbussen har altid et stort udvalg af forskellige typer gardiner og der er et væld af farver og mønstre at vælge imellem. Vi har de helt klassiske gardiner men vi har naturligvis også de helt nye trends. Det betyder, at der skulle være en stor chance for at finde noget, der falder i din smag og som passer til stilen i din bolig. Fordelen ved at bestille gardinbussen er, at du får mulighed for at se alle de forskellige muligheder i dit hjem.

Det er meget nemmere at se, hvad der passer sammen med resten af indretningen, når de mange farver og mønstre kan ses sammen med dine møbler i de forskellige rum i din bolig. Du har endvidere også ro og fred til at tage den rigtige beslutning, da der ikke står andre kunder, der har brug for hjælp. Der er med andre ord god tid til at finde inspiration til dine nye gardiner efter mål.

Gardiner skaber stemning

Det er stort set kun fantasien, der sætter grænser. Et gardin er nemlig ikke bare et gardin. Det kan være, at du ønsker gardiner i neutrale farver og et tidløst design, fordi du kun er interesseret i den funktionelle side. Altså at gardinerne bare skal kunne fungere som afskærmning for solen og eventuelle nysgerrige blikke. Omvendt kan det være, at du synes, at gardinet skal blive en del af indretningen. Og så er det vigtigt, at farve og mønster er de helt rigtige. Gardiner kan også i høj grad være med til at skabe en helt bestemt stemning i din bolig. Vælg mellem den helt fine og fjerlette silke eller den noget tungere velour. Begge dele er med til at skabe et bestemt udtryk. Der er desuden stor forskel på, om du vælger gardiner, der går et lille stykke ned under vinduet eller om du mere er til de gulvlange gardiner. Det er virkelig imponerende, hvor stor en forskel de forskellige gardiner kan gøre i et rum.

Bestil gratis besøg af gardinbussen

Med det brede udvalg som gardinbussen kan tilbyde af gardiner efter mål, kan det være svært at vælge. Vi står naturligvis altid klar med gode råd og kyndig vejledning, hvis du har brug for det. Når du har fundet det, du gerne vil have, så går vi i gang med at måle op. Herefter får du et uforpligtende tilbud. Hvis du ønsker at gøre brug af dette tilbud, går vi i gang med at sy dine gardiner efter mål. Og vi sørger naturligvis også for monteringen af dine nye gardiner.