Menu

Book et gratis besøg af gardinbussen!

  • Spar op til 30% på Gardin løsninger.
  • Gratis Besøg og Opmåling
  • Professionel rådgivning af erfarne montører.

Gardiner Aarhus

Hvis du står og mangler gardiner, er du kommet til det helt rette sted. Vi har nemlig et bredt udvalg af gardiner, som kan pifte dit hjem op på hver sin måde. Står du og mangler en ny markise, lamelgardiner eller persienner, så er det bare med at slå dig løs her. Med mange års ekspertise inden for gardiner er vi godt rustet til at tage imod selv de mest mærkværdige ønsker.

Stort sortiment af gardiner i Aarhus

Gardiner kan give et rum en helt særlig stemning. Det kan give en fantastisk ro og atmosfære i rummet, men samtidig kan det også ødelægge et rum, hvis det ikke passer ind. Derfor er det vigtigt at vælge sine gardiner med omhu, så man ikke kommer til at vælge noget, man senere kommer til at fortryde. I gardinbussen har vi heldigvis et utrolig bredt udvalg af gardiner, så der er helt sikkert noget, der passer ind i dit hjem.

Vi kan tilbyde alt lige fra plisségardiner til foldegardiner, så der skulle gerne være noget, som du kan bruge. Der er stor forskel på de enkelte gardiner, så det er vigtigt, at du finder noget, som passer til din stil.

Bestil gratis besøg af gardinbussen

Design og funktionalitet

Hos Gardinbussen har vi utrolig meget fokus på design, da vi ved, hvor meget det betyder. De fleste gardiner kommer i forskellige typer og farver. Du kan altså få et gardin, der kan give et nordisk look, hvis det er det, du ønsker.

Du kan dog også bare vælge de helt gængse farver som sort og hvid, der giver et lidt mere roligt og stilet look. Designet er altafgørende, og derfor har vi utrolig meget fokus på, at vores kunder vælger det helt rigtige design, så de ikke kommer til at fortryde deres køb.

En anden utrolig vigtig ting, når man skal have nye gardiner, er funktionaliteten. Vores gardiner i Aarhus er utrolig funktionelle og praktiske. De kan tilpasses, så de passer lige til din stue, terrasse eller noget helt tredje. Det er muligt at klippe dem til på en måde, så de passer perfekt, og det skal vi selvfølgelig også nok ordne.

Book et besøg af gardinbussen i Aarhus

På computeren kan det nogle gange være svært at afgøre, hvilken farve, der passer bedst ind i din stil, og hvad du helt præcist skal vælge, når du skal have fingrene i nogle nye gardiner. Så er det heldigt, at du kan bestille et gratis besøg af Gardinbussen.

Gardinbussen kan komme uforpligtende og hjælpe dig med at vælge og planlægge dine nye gardiner. Med vores faglige ekspertise kan du være sikker på, at du ikke går galt i byen med Gardinbussen. Vores konsulenter kommer glædeligt og hjælper dig på rette vej, så du kan finde ud af, hvilke gardiner passer til dig.

I Gardinbussen er der altid et bredt udvalg af gardiner i forskellige farver og typer, så du kan afprøve dem, før du vælger, og du kan også prøve vores gardiner i Aarhus. Det er altid rart at have en idé om, hvordan noget ser ud, før man investerer i det. Det får du altså muligheden for med Gardinbussen.

Insektnet og solafskærmning

Udover helt nye gardiner kan vi også tilbyde insektnet, der kan give dig en god nattesøvn uden at skulle bekymre dig om, hvornår den næste myg kommer ind og forstyrrer dig. Det vil derfor være oplagt lige at smide et insektnet oveni hatten, når du alligevel skal ud og investere i nogle gardiner. Du kan tilmed få solafskærmning som et slags supplement til markisen, så du kan holde solen væk på de hede Aarhusianske sommerdage.