Menu

Book et gratis besøg af gardinbussen!

  • Spar op til 30% på Gardin løsninger.
  • Gratis Besøg og Opmåling
  • Professionel rådgivning af erfarne montører.

Gardiner Aalborg

Gardinbussen kører på ingen tid forbi dig, når du skal have nye gardiner i Aalborg. Du behøver hverken måle op, tage på indkøb, slæbe gardinerne hjem eller sætte dem op. Vi klarer det hele for dig, så du slipper for alt besværet og får et fejlfrit resultat.

Du skal blot sende bud efter Gardinbussen, og så kommer vi så hurtigt, vi kan. Vi tilbyder et stort sortiment og professionel rådgivning, så du kan føle dig fuldstændig tryg ved, at alting bliver gjort efter alle kunstens regler.

Vi kommer forbi dig

Gardiner i Aalborg er intet problem, når du hurtigt og nemt kan bestille et besøg fra Gardinbussen. Når du sender bud efter os, får du et helt gratis besøg hjemme hos dig selv med professionel opmåling og rådgivning. Du skal ikke selv måle op derhjemme og så ud i forretningen, hvor meget kan gå galt undervejs. Vi kommer hjem til dig, så målene er helt korrekte, og du kan være sikker på, at du får den helt rigtige løsning til dit hjem.

Grundig rådgivning

Som sagt er rådgivningen professionel og derfor af høj standard. Vores dygtige montører varetager hele processen, så du ikke behøver at bekymre dig om de praktiske aspekter ved dine nye gardiner. Du får, hvad du gerne vil have.

Bestil gratis besøg af gardinbussen

Vælg din gardintype

Drømmer du om elegante, tunge gardiner, der smukt indrammer vinduet bag spisebordet i stuen, eller effektive mørklægningsgardiner i soveværelset, så du kan få en dyb og uforstyrret nattesøvn? Skal du måske også have et par smarte persienner i køkkenet, så du bevarer det naturlige lys, men får mere privatliv?

Vi tilbyder et stort og bredt sortiment af gardiner, som passer perfekt til dit vindue.

Det rigtige design

Gardinbussen er fyldt til randen med gardinprøver i et væld af forskellige designs. Der er meget at vælge imellem af mønstre, farver, strukturer eller tætheder, som kan passe ind i din boligindretning.

Vi tilbyder helt klassiske mønstre og farver, som bidrager med en tidløs kvalitet over dit hjem. Vi har ligeledes et udvalg af moderne kreationer, hvis du ønsker et mere innovativt og nyskabende udtryk.

Fordi Gardinbussen kommer hjem til dig, kan du nemt se om stofprøverne matcher dit hjem og skabe præcis den stemning, du gerne vil have.

Montering af gardiner i Aalborg

De erfarne montører sørger selvfølgelig også for en korrekt og fejlfri montering af dine gardiner i Aalborg. De har styr på, hvordan gardinet sættes op, så vinduet eller døren har den bedste dækning.

Professionel montering betyder, at gardinets finish er af høj kvalitet, således at opsætningen har en grad af holdbarhed, der holder i årevis. Den grundighed, der følger med, kan kun fås ved den faglige erfaring, vi kan tilbyde dig.

Du bliver med garanti tilfreds

Når du har haft besøg af Gardinbussen og har fået den helt rigtige rådgivning og service til dine nye gardiner i Aalborg, kan du med sikkerhed føle dig glad og tilfreds. Du bliver som sagt ledsaget gennem hele processen af vores dygtige montører og kan føle dig tryg ved den håndværksmæssige standard.

Det store sortiment betyder, at du helt sikkert finder et gardin, som passer til din smag.

Bestil gardiner i Aalborg

Kom i gang og bestil et besøg fra Gardinbussen allerede i dag for at få 30% rabat på dit køb.

Søg på dit postnummer og find den nærmeste forhandler af gardiner i Aalborg, så du ved hvor bussen kommer fra. Udfyld dernæst blot formularen på hjemmesiden, og så kontakter vi dig indenfor 24 timer i hverdagene. Vi kommer både i Aalborg og resten af Nordjylland.

Lige om lidt har du haft besøg af Gardinbussen og kan nyde dine splinternye gardiner.