Menu

Book et gratis besøg af gardinbussen!

  • Spar op til 30% på Gardin løsninger.
  • Gratis Besøg og Opmåling
  • Professionel rådgivning af erfarne montører.

Gardinbutik

Gardinbus Danmark – din lokale gardinbutik

Gardinbus Danmark er en gardinforretning der kommer rundt i hele Danmark, også hjem til dig – du har mulighed for at spare op til hele 30% ved bestilling! Vi foretager naturligvis rådgivning og opmåling i eget hjem, således vi sammen får fundet den helt perfekte løsning til dig.

Gardinbus Danmark består af et samarbejde mellem selvstændige gardinbutikker over det ganske land, vi er et dedikeret team af dygtige og erfarne montører og konsulenter der yder god service og leverer en glimrende kvalitet.

Bestil gratis besøg af gardinbussen

Sådan sørger vi for det bedste resultat

Konceptet består i at vi kommer hjem til dig på din bopæl, eller til jeres virksomhed med gardinbussen – hvor vi så sammen finder den helt rigtige løsning.

Vi starter med at måle op, laver et uforpligtende tilbud, og baseret på efterfølgende accept af foreliggende tilbud, så kommer vi ud og monterer dine nye, skræddersyede gardiner.

Produktlinjen indeholder alt inden for de traditionelle gardiner og solafskærmning, mere konkret kan der være tale om persienner, foldegardiner, rullegardiner, panelgardiner, lamelgardiner, plisségardiner eller sågar duo-rollers, som er rullegardiner med dobbeltvæv.

Ud over selve gardinerne kan vi levere forskellige former for insektnet og solafskærmning i form af læskærme og markiser.

Med i gardinbutik busserne fører vi de sidste nye trends, hvor der er rig mulighed for at blive inspireret – og dermed er der helt sikkert også noget der passer til netop dine ønsker og behov. Med andre ord kan vi komme med en topmoderne gardinbutik, lige til din dør.

Selve rådgivningen af Gardinbus Danmark

Gardiner og solafskærmning tjener både et praktisk og et æstetisk formål, hvor det praktiske består i hvilket funktion gardiner og solafskærmning skal tjene i forhold til at styre lysindfaldet, og samtidig holde nysgerrige øjne ude. Det æstetiske formål skal ses i forholdet til at spille ind i den stil du ønsker i dit hjem, altså hvad angår farve og form – set i forhold til den øvrige indretning.

Der er med andre ord tale om både personlig stil og funktion, hvor du måske allerede har en konkret idé om hvad du vil have, og hvis ikke – så står vores professionelle gardinbutik konsulenter klar med råd og inspiration.

Gardiner – den klassiske løsning

Gardiner er helt sikkert den mest klassiske løsning til afskærmning til både døre og vinduer, sagen er den, at de fungerer i stort set alle rum, og tager sig godt ud i almindelige vinduer, og i større vinduespartier.

Gardinbus Danmark er en landsdækkende gardinbutik der kommer med vognen fyldt med prøver i et utal af varianter, mønstre, farver og strukturer, der rangerer lige fra de letteste solgardiner, over tætte væv i talrige designs, helt over til de tungere mørklæggende og lysdæmpende gardiner.

Ud over selve funktionaliteten af gardinerne, så kan de være et selvstændigt og klart element i det udtryk du ønsker i dit hjem, et lyst og let gardin kan indarbejdes i en indretning hvor der ønskes enkelthed og lethed. De kraftigere typer af gardiner skaber normalt en højere grad af varme og hygge til et rum.

Bestil gratis besøg af gardinbussen

Betjening af gardiner

Gardinbus Danmark leverer gardinstænger af aluminium, det giver styrke og lethed, og de kan lakeres – hvis de for eksempel skal være hvide.

Gardinerne er nemme at betjene, da gliderne kører let i skinnerne, så du nemt og hurtigt kan trække for og trække fra.

En anden lækker løsning der kan følge med, det er gardiner monteret med førerstænger, på den måde slipper du for at tage fat i gardinerne direkte, men kan styre dem med stængerne på afstand.

Og naturligvis findes der mange typer af gardinstænger, alt efter om det er til montage på væg eller loft. Vi skal nok guide dig til at vælge den rette. Hvis det virkelig skal være et gardin der vækker opsigt, så skal du vælge en med motor, hvor gardinet kan betjenes ved tryk på en fjernbetjening eller kontakt, nemmere bliver det ikke.