Menu

Book et gratis besøg af gardinbussen!

  • Spar op til 30% på Gardin løsninger.
  • Gratis Besøg og Opmåling
  • Professionel rådgivning af erfarne montører.

Færdigsyede gardiner

Har du brug for nye færdigsyede gardiner, så ring og bestil et gratis besøg af Gardinbus Danmark. Vi har mange års erfaring på området, så du er i helt trygge hænder, når vi kommer ud og assisterer dig med at finde dine nye gardiner. Vi kan naturligvis hjælpe med færdigsyede gardiner til alle rum i din bolig. Det er stort set kun fantasien, der sætter grænser. Vi tilbyder vores assistance til både private og til virksomheder.

Bestil gratis besøg af gardinbussen

Færdigsyede gardiner i alle størrelser og favrer

Vi har altid et meget stort udvalg med i gardinbussen, som kan være en inspiration til nye færdigsyede gardiner. Der er meget at vælge imellem både med hensyn til farver og mønstre og om gardinerne skal være lette eller tunge. Vi har den helt klassiske stil og selvfølgelig også de sidste nye trends. Der er altså noget for enhver smag. Hvis du har svært ved at vælge, så er vi naturligvis altid klar med gode råd og idéer. Så vi sammen finder lige netop de færdigsyede gardiner, som du kan blive glad for.

Det er en stor fordel, at vi kommer hjem til dig, så du kan se de forskellige løsninger i dit hjem . Det kan nemlig være overordentligt svært, at skulle beslutte sig for nye gardiner ude i en butik. Derhjemme kan du med det samme se, om farver og mønstre passer ind til resten af interiøret. Nogle gange falder folk for nogle gardiner i en stil, som de slet ikke troede, at de kunne lide. Men fordi de ser dem i deres eget hjem sammen med deres egne møbler, kan de pludselig se, at det er det helt rigtige valg. Der er eksempelvis mange, som ikke synes godt om meget tunge gardiner. Men når de først ser dem, kan de godt se, at de kan være med til at tilføre rummet noget varme og dybde. Derved får man en positiv overraskelse.

Bestil gratis besøg af gardinbussen

Få et godt Tilbud

Når du har besluttet dig for, hvilken type dine nye færdigsyede gardiner skal være, så går vi i gang med at måle op og derefter får du et uforpligtende tilbud. Det betyder altså, at du kender det endelige beløb på dine nye gardiner, inden vi påbegynder arbejdet. Hvis du efterfølgende ønsker at gøre brug af tilbuddet, så går vi i gang med at sy dine gardiner og kommer derefter ud og monterer dem for dig. Det er nemt og ligetil. Du kan altså læne dig tilbage i sofaen og overlade hele arbejdet til os. Så skal du bare glæde dig til at kunne nyde de færdigsyede gardiner. Der er garanteret alle mulige andre ting, som er sjovere at få tiden til at gå med, frem for selv at skulle kæmpe med nye gardiner. Så tøv ikke men ring allerede i dag. Bestil gardinbussen og få masser af inspiration til dine nye færdigsyede gardiner.

Det er naturligvis ganske gratis at få besøg af Gardinbussen og vi dækker hele Danmark.