Menu

Book et gratis besøg af gardinbussen!

  • Spar op til 30% på Gardin løsninger.
  • Gratis Besøg og Opmåling
  • Professionel rådgivning af erfarne montører.

Elektriske rullegardiner

Elektriske rullegardiner er blevet et populært valg, når man bygger nye huse. Det er de naturligvis også, hvis det gamle hus skal renoveres eller bygges om. Det kan også være, at de gamle gardiner bare trænger til en udskiftning, så er der også mange, der vælger den smarte og praktiske løsning med elektriske rullegardiner. Der er en lang række fordele med de motoriserede rullegardiner, som vi gerne vil fortælle om. Rullegardinet, som vi kender det fra tidligere, har gennemgået en spændende og interessant udvikling gennem tiden og de elektriske rullegardiner er med til at gøre hverdagen lettere for hele familien.

Når man først har fået de smarte og praktiske rullegardiner med motor, kan man slet ikke forstå, at man nogensinde har kunne undvære dem. Det er nemt at skabe det perfekte lys og den rette stemning med et enkelt tryk på en knap på væggen eller på fjernbetjeningen. Man slipper altså for snore og kædetræk, hvilket øger sikkerheden hvis man har børn og dyr. Disse snore er tit genstand for leg og der er risiko for at både børn og dyr bliver viklet ind og i værste fald sidder fast. Man får med andre ord både sikkerhed og komfort, når man vælger elektriske rullegardiner til hjemmet.

Bestil gratis besøg af gardinbussen

Man kan naturligvis bruge elektriske rullegardiner i hele hjemmet og i kontormiljøer men de er især ideelle til svært tilgængelige vinduer som for eksempelvis ovenlysvinduer, hvor det kan være svært at nå snore eller kædetræk, hvis vinduerne sider højt oppe. I dette tilfælde er det praktisk at kunne trykke på en knap, når man har brug for at flytte på rullegardinet. Et rullegardin kræver minimal plads, idét stoffet bliver rullet op på motorrøret i modsætning til traditionelle gardiner, hvor der skal være plads til stoffet på begge sider af vinduet.

Det er nemt og enkelt at regulere lys niveauet i hjemmet. Man kan have forskellige behov for solafskærmning i løbet af dagen. Hvis man sidder og se fjernsyn, er dette ikke nemt, når solen skinner ind af vinduet. Det kan også være, at man har brug for at skærme af for solen i løbet af dagen, for at det ikke skal blive for varmt. Desuden er det meget vigtigt for nogle mennesker, at man kan skærme af og opnå noget privatliv, når man har brug for det.

Ligesom med alle andre typer af solafskærmning, så kan man selvfølgelig vælge mellem et væld af forskellige typer stof til sine elektriske gardiner. Der er mange flotte farver og mønstre at vælge imellem og tætheden på vævningen af stoffet har også stor betydning. Vælg gerne mørklægning til soveværelse og børneværelse, så der er mørkt når man skal sove. I stuen og på kontoret kan det være en god idé at vælge noget delvis lysgennemslippelig og transparent stof, som filtrerer lyset og forhindrer spejling i fjernsyn og computerskærme uden at lukke alt lys ude.

Bestil gratis besøg af gardinbussen

Vi står naturligvis altid til rådighed med gode råd og vejledning omkring vores elektriske gardiner og hjælper med at finde den rette løsning til både hjemmet og kontormiljøet.