Menu

Book et gratis besøg af gardinbussen!

  • Spar op til 30% på Gardin løsninger.
  • Gratis Besøg og Opmåling
  • Professionel rådgivning af erfarne montører.

Elektriske persienner

Hos Gardinbus Danmark tilbyder vi et stort udvalg af elektriske persienner. De er specielt tilpasset dine behov – for det er det vi er bedst til. Når du vælger elektriske persienner kan du hos os vælge mellem en lang række forskellige lameller og stigebånd.
Vælger du elektriske persienner slipper du for at skulle indstille ved hjælp af snore og drejestang. Det foregår alt sammen let og hurtigt ved hjælp af en fjernbetjening.

Hvorfor vælge elektriske persienner?

Når du væger persienner i al almindelighed giver det et klassisk og rent look til de rum, hvor de bliver monteret.
Det er både et æstetisk, men bestemt og så et praktisk valg, fordi du med elektriske persienner fra Gardinbus Danmark kan få det helt optimale ud af lysindfaldet i alle rum og på alle tider.

Vi sørger for, at du let og hurtigt kan indstille dine elektriske persienner. Både i vinkel men også køre dem op og ned – både fra oven og fra neden.

Vælg dit udtryk

Hos os kan du vælge mellem forskellige materialer til dine persienner. Vi har ikke bare lameller i mange forskellige farver, der findes også udgaver med lysreflekterende bagside og en række forskellige, smukke muligheder i træ.
Det store udvalg betyder, at du kan sammensætte præcis det udtryk du ønsker til dine vinduer. Du kan vælge at matche stigebånd og lameller eller give et flot spil med kontraster.

Vælg din bredde

Hos Gardinbus Danmark tilbyder vi ud over en række forskellige farver og materialer også forskellige bredder på dine lameller. Det afhænger til dels af, hvor dybe dine vindueskarme er, men også, hvilket materiale du vælger til dine elektriske persienner.
De brede persienner giver et helt andet udtryk end de klassiske, smalle lameller. Så også her har vi muligheden for at tilpasse løsningen til dine behov og ønsker

Indstilling med et tryk

Når du får monteret elektriske persienner, vil du med et enkelt klik på en fjernbetjening kunne køre dem op og ned. Du vil ligeledes kunne indstille på vinklen af lamellerne, så du kan få det perfekte lysindfald uden det generer øjnene.
Dine elektriske persienner vil blive monteret på skinner, så du frit kan køre dem op og ned både fra toppen og fra bunden.
Det betyder, at du aldrig behøver at lukke mere lys ude end højst nødvendigt.

Hvor kan du bruge elektriske persienner?

Elektriske persienner er helt ideelle at bruge på skråvinduer, fordi de kører på skinner, der er monteret på begge sider af vinduet. Derfor vil de kunne lukke helt tæt og ikke komme til at hænge med tid.
Har du store vinduespartier kan det også være en skøn løsning her, hvor du kan indstille persiennerne i sektioner og få det helt optimale ud af lysindfaldet hele dagen.
Elektriske persienner kan bruges i stort set alle hjemmets rum. Men de er også et yndet valg til kontormiljøer, fordi de er så lette at indstille helt perfekt.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du mangler råd og vejledning til valg af dine elektriske persienner. Vi fremsender også meget gerne til tilbud til dig. Ønsker du at benytte dig af det, kommer vi ud og tager endelige mål, og vejleder dig ift materialer. Vi sørger for at skræddersy en løsning til dig, så du får præcis det du drømmer om.
Herefter kommer vi naturligvis og monterer dine nye elektriske persienner. Vi hjælper dig også med at lære dem at kende, så du kan få det optimale ud af dem.
Kontakt os allerede i dag og få et tilbud på dine nye elektriske persienner!