Menu

Book et gratis besøg af gardinbussen!

  • Spar op til 30% på Gardin løsninger.
  • Gratis Besøg og Opmåling
  • Professionel rådgivning af erfarne montører.

Elektriske gardiner

Elektriske gardiner er en smart og komfortabel løsning, der gør livet lettere. Med et enkelt klik på en fjernbetjening lukker du nemt af for solen eller åbner op for den dejlige morgensol, helt uden at du behøver at skulle rejse dig fra morgenkaffen. Du behøver ikke være bange for at dit hjem skal overfyldes med fjernbetjeninger, hvis du ønsker flere elektriske gardiner. En fjernbetjening kan nemlig betjene flere gardiner på en gang. Hvis du ikke ønsker en fjernbetjening, kan du i stedet få en kontakt, der betjener dit elektriske gardin.

Bestil gratis besøg af gardinbussen

Trådløse elektriske gardiner

Der er ingen generende og grimme ledninger, der skal gemmes af vejen, da de motoriserede gardiner fås med batterimotor. Her skal du bare skifte batterier en gang imellem. Hvor tit disse batterier skal skiftes afhænger naturligvis af, hvor tit gardinerne skal trækkes for og fra. Du behøver ikke at tænke på, om disse motorer larmer forfærdeligt, for det gør de ikke. De er faktisk meget støjsvage. Så når først du har prøvet elektriske gardiner, vil du aldrig fortryde det. Det er en yderst komfortabel men også en praktisk løsning. Du kan have nogle gardiner, der sidder lidt højt oppe, så det kan være svært at trække gardinerne for og fra. Det problem er løst med en snuptag, når du får dine elektriske gardiner.

En anden fordel ved elektriske gardiner er, at du slipper for snore, der hænger i vindueskarmen eller måske helt ned på gulvet. Det er ikke nogen hemmelighed, at små børn elsker at gå på opdagelse og meget gerne vil udforske alting. Sådan en snor ser spændende ud, men måske falder de i den eller får den viklet om halsen. Men den frygt kan du hurtigt lægge fra dig og trygt lade de små poder lege, når du vælger elektriske gardiner, som er en børnesikker løsning.

Bestil gratis besøg af gardinbussen

Styr gardinerne med en app

Det bliver mere og mere almindeligt at få elektriske gardiner, da der er så mange fordele. Derfor bliver der hele tiden udviklet på området. Det betyder, at du også kan få en app på din telefon, så du kan styre dine gardiner, lige meget hvor du er henne. Det betyder, at du ved hjælp af telefonen kan trække for, så du kommer hjem til et dejligt svalt hus om sommeren. En anden stor fordel ved denne løsning er, at du også kan bruge appen, når du er på ferie. Dit hus vil automatisk komme til at se mere beboeligt ud, når du kan trække dine gardiner både for og fra på forskellige tidspunkter af døgnet.

Det er muligt at få de fleste af vores gardintyper med motor. Så uanset om du er til de helt traditionelle gardiner, plisségardiner eller noget helt tredje, så kan du få dem som elektriske gardiner. Du har selvfølgelig det samme store udvalg at vælge imellem i forhold til farver og mønstre. Har du nogle spørgsmål, er vi selvfølgelig altid klar med råd og vejledning. Så vi sammen kan finde de helt rigtige elektriske gardiner til dit hjem.