Menu

Book et gratis besøg af gardinbussen!

  • Spar op til 30% på Gardin løsninger.
  • Gratis Besøg og Opmåling
  • Professionel rådgivning af erfarne montører.

Cafegardiner

Lyse og smukke cafégardiner

Cafégardiner er blot et lille elegant gardin, der kun dækker et stykke af vinduet. Det kan både bruges i bunden, i midten og i toppen af et vindue afhængig af, hvilken funktion man ønsker.

Vi specialiserer os i gardiner og vil gerne hjælpe dig til at vælge de bedste gardiner til dit hjem. Vi hjælper med alt fra opmåling, rådgivning og montering.

Cafégardiner til at forhindre at andre kan se ind

Cafégardiner har rigtig mange funktioner afhængig af, hvor man sætter dem henne i vinduet. Hænger man dem i den nederste del af et vindue på stueetagen, så forhindrer de, at personer udefra kan se direkte ind i dit hjem.

Samtidig tillader de også, at der kommer masser af lys ind fra oven. På den måde behøver du ikke at mørklægge dine rum fuldstændigt for at få lidt privatliv.

Denne løsning er rigtig smart, hvis du bor lige ud til et fortov eller vej. Selv om det selvfølgelig kan være hyggeligt at hilse på naboen, når man lige står i køkkenet, så er det dejligt nok, at enhver, der går forbi, ikke kan se ind i hele ens stue.

Skygge i meget oplyste rum

Disse gardiner kan også hænges i toppen af et vindue. Her sørger de for at give lidt skygge i de rum, hvor det kan være generende, at solen står lige ind i øjnene på midten af dagen. Det kan for eksempel være i et sydvendt køkken eller en udestue.

Afhængig af hvilken tykkelse, du ønsker på dine cafégardiner, og hvor meget du ønsker, de skal folde, kan gardinerne give mere eller mindre skygge til et rum. Gardinet kan enten være meget let og holdt i en lysere farve, så der stadig slipper lidt lys igennem. Men det kan også være lavet af et tykkere materiale, så knap så meget eller slet intet lys kan slippe igennem.

Men fordi disse gardiner ikke dækker hele vinduet, så vil der altid kunne komme lys ind i et rum. Bare ikke den skarpe sol, der står lige ned i øjnene til stor ubehag.

Gardinerne har mange gode funktioner, men de bruges faktisk tit også bare som dekoration. Med deres klassiske og elegante stil kan de give lidt farve og form til et rum, og de kan fås i uendelig mange former, farver og mønstre.

Dekorative cafégardiner

Cafégardiner tager sig især godt ud i mere traditionelle hjem, hvor der er fokus på hygge. Her ser det flot ud med et fint og enkelt mønster på gardinet. Men cafégardinet er faktisk også populært i mere moderne hjem, hvor helt lyse og enkle gardiner kan bringe en hel del charme ind i et rum.

Hvad enten du er til de mere traditionelle og landlige gardiner eller de mere moderne og enkle gardiner, så skal der nok være et gardin til dig. Fælles for cafégardinerne er deres charmerende udseende, som bringer lidt personlighed ind i ethvert rum.

Rådgivning, opmåling og montering

Ét er at vælge mønster og farve på gardinet, og et helt andet er at vælge den rigtige mængde stof. Og derudover er også monteringen! Heldigvis tilbyder vi at komme ud og måle dine vinduer op og montere dine gardiner for dig. Så slipper du fuldstændig for alt besvær med længder, og vi sørger for at lave det præcis, som du ønsker.

Hvis du ikke er helt sikker på, hvad du skal have endnu, så hjælper vi dig gerne på vej. Vi kommer ud til et uforpligtende måde, hvor vi måler op og hjælper dig med at finde frem til den bedste løsning. Vi giver et tilbud, der er uforpligtende, så du har god tid til at bestemme dig.

Ring i dag og få et uforpligtende tilbud på dine nye gardiner!